Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Toto și surorile lui”, nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film

„Toto și surorile lui”, regizat de Alexander Nanau, este nominalizat la secțiunea Documentar a celei de a 28-a ediție a Premiilor Academiei Europene de Film, potrivit unui comunicat de presă difuzat de unul dintre producătorii filmului, HBO Europe, preluat de Media Expres. Ceilalți producători sunt Strada Film și coproducător este Alexander Nanau Production.
toto-and-his-sisters

„Toto și surorile lui” este un documentar observațional de lung metraj, filmat vreme de 14 luni în cartierul Ferentari din București și spune povestea a trei frați (Totonel, Ana și Andreea) nevoiți să se împace cu lipsa mamei și să se maturizeze înainte de vreme. Filmul prezintă copilăria atipică a celor trei și încercările lor de a înlătura obstacolele din drumul către o viață mai bună.

Premiile Academiei Europene de Film se vor acorda în Berlin, pe 12 decembrie. Varianta editată și subtitrată a ediției de anul acesta a Premiilor Academiei Europene de Film va fi difuzată la HBO pe 19 decembrie, de la ora 18:25.

Alături de „Toto și surorile lui”, în competiția pentru cel mai bun documentar au intrat: „A Syrian Love Story”, în regia lui Sean McAllister, „Amy” (r. Asif Kapadia), ambele din Marea Britanie; „Dancing with Maria”, regizat de Ivan Gergolet (Italia, Argentina, Slovenia), ”The Look of Silence”, în regia lui  Joshua Oppenheimer (Danemarca, Norvegia, Indonezia).

Documentarul a fost difuzat de HBO România și poate fi urmărit online pe HBO GO de abonații persoane fizice la una din companiile de cablu: Akta, Kanal S, Ines, Intersat, Metropolitan, MITnet, NextGen Communications, RCS & RDS, Telekom Romania, TV SAT 2002, UPC Romania, Vodafone.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii