FacebookTwitterLinkedIn

Cu o experiență de management de peste 20 de ani, Diana Cernăianu are cunoștințe în domeniul resurselor umane și al proceselor de transformare. De-a lungul anilor, aceasta a coordonat mai multe procese de integrare, dezvoltare și eficientizare în cadrul unor companii precum Saint-Gobain, FrieslandCampina, Rompetrol, Deloitte și Dorna.

În prezent, TotalSoft are peste 470 de angajați în sediul din București și este prezentă la nivel global, cu proiecte în 46 de țări, pe patru continente.

Echipa TotalSoft este structurată în două unități de business principale: divizia de Enterprise Application Solutions (EAS), care se concentrează preponderent pe livrarea produselor Charisma pe piața locală, pentru întreprinderi mijlocii și mari, și divizia de Servicii Financiare, care deservește clienți la nivel internațional, din domeniul financiar și industria de leasing. Cele două unități de business sunt susținute operațional de mai multe departamente, precum R&D, tehnic, financiar-contabil, legal, marketing, etc.

Oamenii TotalSoft au un rol fundamental în strategia noastră de creștere și în atingerea obiectivelor noastre principale – consolidarea poziției de lider pe piața locală și creșterea portofoliului de clienți internaționali din industria financiară. Investim în echipă și ne concentrăm în continuare pe atragerea și menținerea angajaților potriviți. Prin urmare, ne bucură să o avem alături pe Diana Cernăianu și sunt încrezător că expertiza ei ne va ajuta să ne dezvoltăm în continuare echipa”, a declarat Önder Eren, CEO TotalSoft.

Diana Cernăianu este absolventă a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice din București și a obținut un MBA în Marketing din partea Universității Româno-Canadiene.

TotalSoft furnizează sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) și soluții financiare și de leasing.

Compania a fost achiziționată în toamna anului trecut de Logo Yazılım A.Ş. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.

Citește și Noul CEO al TotalSoft: Compania va fi reorganizată în două divizii separate până la finalul acestui an