Cautare
, Staff

Lideri |
|

TotalSoft a numit un nou director pentru promovarea produselor business ale companiei

TotalSoft a numit-o pe Dania Șelaru în funcția de Executive Director pentru dezvoltarea vânzărilor și livrarea soluțiilor EAS (Enterprise Application Software).
Dania Selaru

Dania Șelaru are aproape 20 de ani de experiență în industria de IT&C, ocupând funcții de management în mai multe companii multinaționale, precum IBM și Telekom. Ea a absolvit Facultatea de Fizică din cadrul Universității București și are un MBA obținut la The Open University.

În noul rol, aceasta va coordona o echipă de peste 200 de oameni și va fi responsabilă de promovarea produselor business ale TotalSoft în România. Unul dintre obiectivele Daniei Șelaru este de a poziționa TotalSoft ca furnizor strategic de tranformare digitală pentru companiile din România. Îmbunătățirea satisfacției clienților prin optimizarea proceselor interne de livrare și implementarea celor mai bune practici din industrie vor fi, de asemenea, printre principalele obiective ale Daniei.

Piața EAS din România promite un avans anual de peste 9% a ratei de creștere medii anuale (CAGR) până în anul 2021.

TotalSoft este lider de piață pe segmentul ERP și unul dintre puținii furnizori de servicii end-to-end din România, precum și unul dintre primii zece furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Compania a fost achiziționată în toamna anului trecut de Logo Yazılım A.Ş. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii