Cautare
, Staff

Tech |
|

TotalSoft a finalizat fuziunea cu Architected Business Solutions și își schimbă CEO-ul

TotalSoft, furnizor și integrator de soluții software de business, filială deținută integral de către Logo Yazilim A.S. (Logo), a finalizat procedurile de achiziție și integrare a Architected Business Solutions (ABS), grup specializat în consultanță în managementul afacerilor, cu expertiză în strategie, managementul proceselor de afaceri, tehnologie și outsourcing.
gorkem tursucu

În urma fuziunii, acționarii ABS dețin un pachet 20% din acțiunile TotalSoft. Totodată, Gorkem Tursucu, Director General al ABS și Chief Operations Officer în cadrul TotalSoft, devine CEO al companiei, înlocuindu-l pe Onder Eren, care preia poziția de membru în Consiliul de Administrație al companiei.

Cu o experiență de peste 20 de ani în consultanță, Gorkem Tursucu a fondat și gestionat operațiunile ABS în ultimii 12 ani. Anterior, a deținut poziții de conducere în companii globale precum Arthur Andersen și Ernst & Young, fiind responsabil de numeroase proiecte de consultanță în management și corporate finance, în mai multe industrii.

TotalSoft furnizează sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, și BI, precum și soluții integrate specializate pe principalele industrii, precum leasing, retail, servicii medicale, agricultură, construcții, servicii și altele) din Europa Centrală. În prezent, TotalSoft are o echipă de peste 500 de angajați și proiecte în 46 de țări, pe patru continente. Este o filială deținută integral de către Logo Yazılım A.Ş (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii