FacebookTwitterLinkedIn

Ediția 2018-2019 a competiției “Startupperul Anului susținut de Total” vizează sprijinirea și recompensarea tinerilor antreprenori care au un proiect sau o afacere înființată cu mai puțin de doi ani în urmă și care activează în orice industrie.

În fiecare țară participantă, un juriu local va desemna trei câștigători. Evaluarea va fi făcută în baza unor criterii precum: caracterul inovator, impactul social și comunitar și potențialul de fezabilitate și dezvoltare.

Câștigătorii vor primi titulatura de “Startupperul Anului susținut de Total”, premii în valoare cumulată de 25.000 euro (premiul I – 12.500 de euro, premiul II – 7.500 de euro, premiul III – 5.000 de euro), un program de mentorat și coaching profesional, precum și promovare.

Ulterior, un juriu internațional se va reuni pentru a selecta șase mari câștigători din rândul tuturor câștigătorilor de premiu I din fiecare țară unde Grupul organizează competiția Startupperul Anului.

Total Romania a fost înființată în anul 2005, ca un parteneriat economic între companiile Total (Franța) și Lustic (România). În prezent, compania are sediul în București și deține o fabrică la Cristian, Brasov, un depozit de bitum în Ozun, Covasna, și acoperă domenii de activitate precum: producție de lubrifianți și unsori, distribuție și vânzare de lubrifianți și fluide speciale, depozitare, distribuție și vânzare de bitum.