Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Toshiba și-a vândut divizia medicală companiei nipone Canon, pentru 5,9 mld. dolari

Grupul Toshiba și-a vândut divizia medicală companiei Canon, pentru 665,5 miliarde de yeni (5,9 miliarde de dolari), informeză AP, conform Agerpres.
 aboneaza-te
Toshiba

Grupul nipon Toshiba a mai anunțat că a ajuns la un acord cu grupul chinez Midea Group privind vânzarea diviziei sale de electrocasnice, valoarea tranzacției nefiind dată publicității.

Canon a precizat că achiziționarea Toshiba Medical Systems Corp va sprijini ambițiile companiei nipone de a-și extinde divizia medicală.

Pentru anul fiscal care se va încheia la 31 martie 2016, Toshiba se așteaptă la pierderi de 710 miliarde de yeni, echivalentul a 6,3 miliarde de dolari, mai mari decât estimările inițiale. Va fi al doilea an consecutiv în care compania raportează pierderi.

La sfârșitul anului trecut, Toshiba a anunțat că va elimina 6.800 de locuri de muncă, echivalentul a aproximativ 3% din forța sa de muncă, în special la producția de televizoare, PC-uri și electrocasnice.

Toate deciziile vin după ce Toshiba a recunoscut recent că între 2008 și 2014 a falsificat rezultatele pentru a majora profiturile cu 152 de miliarde de yeni, echivalentul a 1,3 miliarde de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii