Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Topul vedetelor cu cele mai mari averi postume

Forbes SUA a alcătuit un top al celor mai mari câștiguri realizate de vedete după moartea lor.
star

Vedetele din acest top au strâns împreună un total de 363.5 milioane de dolari numai în ultimele 12 luni. Imaginea lor a fost folosită pe tricouri, au fost lansate melodii sau parfumuri sub numele lor. Anul acesta, de pildă, Michael Jackson, ocupantul primului loc în acest top, a « câștigat » 140 de milioane de dolari și a lansat al doilea album postum. Mai mult, a apărut sub formă de hologramă la Billboard Music Awards.

Elvis este al doilea în topul celor mai « prolifice » vedete care nu mai sunt în viață, cu 55 de milioane de dolari. Authentic Brands Group a cumpărat anul trecut drepturile de autor ale lui Elvis pentru o sumă estimată neoficial la 125 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea, un creator de benzi desenate, Charles Schulz, cel care a creat personajul Snoopy. Câștigurile de pe urma sa au fost estimate în ultimele 12 luni la la 40 de milioane de dolari. În curând va fi lansat un film, așadar suma va crește anul viitor.

Parfumul nou lansat și filmele i-au adus în ultimul an 25 de milioane de dolari familiei lui Elizabeth Taylor. Bob Marley a adus 20 de milioane urmașilor, brandul său fiind folosit inclusiv de o companie de sucuri de fructe (Marley Beverage Company, al cărei slogan este Live Relaxed).

Acest top a fost realizat de Forbes SUA în urma consultării a numeroși specialiști din entertainment, iar estimările se referă la perioada octombrie 2013-octombrie 2014.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii