Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Salonul de Carte BOOKFEST

Romanele Fantasy din seria „Pisicile războinice" au dominat topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Salonul de Carte Bookfest 2018, desfășurat în perioada 30 mai – 03 iunie.
Top 5 ALL la Bookfest

Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, o noutate editorială care poartă semnătura Dr. Laura Ene, a intrat direct în top pe locul al doilea. Autoarea a dezvăluit, într-un discurs motivațional, care sunt secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății, cu ocazia evenimentului de lansare.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, s-a aflat, de asemenea, în preferințele cititorilor de la Bookfest. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie. Volumul de față continuă aventurile lui Celestine North, declarată „cea mai defectă persoană din țară”.

Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer. Volumul ocupă locul al patrulea în topul vânzărilor de la standul Editurii ALL.

Pe locul al cincilea în top se află volumul Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei, a doua carte din monumentala trilogie pe care renumitul istoric american Robert K. Massie, laureat al Premiului Pulitzer, a dedicat-o familiei imperiale a Romanovilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii