Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

Topul Naţional al Firmelor : Ocupantele primelor 3 locuri au o cifră de afaceri cumulată de 80 de miliarde de euro

Camera de Comerţ şi Industrie a României a premiat, în acdrul unei Gale, 6.486 de operatori economici, la cea de-a XXI-a ediţie a Topului Naţional al Firmelor.

Dintre companiile premiate, 589 de firme care activează în cercetare, dezvoltare și high-tech, 2.393 de companii industriale, 346 de firme din domeniul agricol, pescuit sau piscicultură, 281 de firme de construcții, 1.955 din sectorul serviciilor și 922 din comerț-turism. Dintre acestea, 919 firme primesc Premiul Național (locul I), în timp ce 797 de companii se clasează pe locul II și 717 companii pe locul III.

„Este important de spus că primele trei locuri din acest top, însumate, ne dau o cifră de afaceri de 80 de miliarde de euro. Ne interesează însă în egală măsură și plasarea capitalului român, cum jucăm pe piață precum și cum ieșim pe piețele internaționale”, a spus Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, în deschiderea celei de-a XXI-a ediţii a TNF.

Companiile premiate în cadrul Topului Naţional al Firmelor sunt selectate pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, implementată de întregul Sistem Cameral românesc, în toate judeţele ţării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii