Cautare
, Contributor

Forbes.com

Travel |
|

Topul destinaţiilor de vacanţă preferate ale vedetelor de la Hollywood – GALERIE FOTO

Rihanna+Chris+Brown+Frolic+Beach+Barbados+oBtyYZqpN6Jl.jpg
Barbados a fost destinaţia preferată de vacanţă a lui Simon Cowel, Coleen Rooney și Rihanna în 2012, în timp ce Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian și Kanye West preferă St. Lucia.

Insulele Caraibe au fost pline de vedete, ceea ce ar putea explica recenta creştere a numărului de rezervări făcute de turiști pentru Barbados şi St. Lucia.

Ambele destinaţii au crescut cu cel puţin 130% ca volum de rezervări faţă de anul trecut, potrivit British Airways, care a înregistrat o creştere semnificativă a numărul de rezervări pentru vacanţe în destinaţiile preferate ale vedetelor. Aceasta creştere a survenit ca urmare a nenumăratelor post-uri ale starurilor pe rețelele de socializare care au publicat fotografii din vacanţele lor din perioada Crăciunului şi a Anului Nou.

Printre cei care şi-au petrecut vacanţa în Barbados se numără Simon Cowell, Coleen Rooney, Olly Murs şi Rihanna, originară chiar de aici. St. Lucia, aflată deja pe lista preferinţelor lui Kim Kardashian şi Kanye West, a fost alegerea lui Gwyneth Paltrow, care a postat fotografii cu familia sa bucurându-se de o vacanţă de vis pe plajă.

Vezi in GALERIA FOTO care au fost destinaţiile preferate de vacanţă ale vedetelor

Pe de altă parte, “Caraibele Spaniole” i-au atras pe Alexa Chung, Pixie Geldof şi Nick Grimshaw, care au petrecut împreună în Porto Rico, în timp ce cupluri ca Jennifer Aniston şi Justin Theroux, Emily Blunt şi John Krasinski sau Jessica Alba şi Cash Warren s-au bucurat de vacanţe romantice în Mexic. Chiar dacă nu sunt vedete, la capitolul tendinţe, putem aminti de cei patru români care au ales o croazieră de 101 nopţi în jurul lumii.

“Începutul anului este întotdeauna perioada cea mai aglomerată pentru rezervări. Oamenii se întorc la serviciu şi simt nevoia să îşi stabilească în viitor un reper de care să se bucure. Vremea umedă din perioada Crăciunului şi numeroasele fotografii cu vedete plecate în vacanţă au influenţat în mod clar această creştere pe care o înregistrăm în numărul de rezervări pentru vacanţe la plajă,” a declarat Claire Bentley, Holidays Managing Director, British Airways.

De asemenea, compania aeriană a constatat o creştere a numărului de rezervări pentru Hawaii – care a crescut cu până la 100% anul care a trecut. Hawaii este în mod firesc o destinaţie de mare succes în rândul celor bogaţi şi celebri. Katy Perry şi John Mayer, Steven Tyler, Jude Law şi chiar Preşedintele Statelor Unite au petrecut aici zile de vacanţă în perioada sărbătorilor.

Lista destinaţiilor de top pentru vedete mai include Dubaiul vizitat de Rita Ora, Denise van Outen şi Nell McAndrew, dar şi Australia, unde au sosit Leonardo DiCaprio sau Mariah Carey şi unde conaționalele Kylie Minogue şi Nicole Kidman s-au întors acasă pentru festivităţile de Anul Nou.

Vezi și cum arată Topul celor mai interesante 10 destinaţii pe care trebuie să le vizitezi în 2013

Zborurile spre Hawaii includ şi zborurile de legătură cu partenerul de code share American Airlines, iar vânzările au început pe data de 20 decembrie 2012 şi continuă până pe 22 ianuarie 2013, vizând călătorii planificate pentru perioada 25 Decembrie 2012 – 30 Noiembrie 2013.

British Airways are o reţea globală de rute, acoperind peste 150 destinaţii din 75 ţări. În următorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave, upgradarea cabinelor şi a lounge-urilor, precum şi în noi tehnologii, menite să ofere clienţilor mai mult confort atât la bordul avioanelor, cât şi la sol.

ALTE TOPURI:

Topul țărilor în preferințele românilor pentru ofertele de muncă

România, în topul țărilor în care virușii de mobil trimit sms-uri la numere premium

Cover story: 100 cool – brandurile noii generatii

Top 10 hoteluri româneşti

TOP 10 oraşe americane care stimulează slăbitul

Top 10 predicții șocante pentru 2013

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii