FacebookTwitterLinkedIn

Competiţia s-a adresat companiilor care își doresc să fie recunoscute ca angajatori de top, care investesc în dezvoltarea şi motivarea angajaţilor pentru performanţă, celor care au peste 100 de angajaţi şi care doresc să se implice în creşterea performanţei angajaţilor lor prin activităţi dedicate echilibrului dintre viaţa profesională şi cea personală.

Ediția a-II-a a evenimentului “Gala companiilor implicate în viața echilibrată a angajaților” a grupat companiile grupate în funcţie de numărul de angajaţi: companii care au un număr de angajaţi între 100 şi 250; companii care au un număr de angajaţi între 251 şi 500 și companii care au peste 500 de angajaţi. “Fiind specializati în servicii de resurse umane cu impact la nivelul performanţei individuale şi organizaţionale, ne-am dorit să încununăm proiectele noastre cu una dintre cele mai importante competiţii pentru companiile care pun accent pe resursa umană şi performanţa ei în contextul implicării în viaţa echilibrată a angajaţilor”, susține Dana Tudor, Business Development Manager, Dynamic Human Resources, organizator al evenimentului.

În urma jurizării proiectelor prezentate în competiție, câștigătorii au fost:

Categoria peste 500 angajați

Locul 1 – Orange România

Categoria 250-500 angajați

Locul 1  – Cargill Agricultura

Locul 2  – Services România

Categoria 100-250 angajați

Locul 1  – Unicredit Leasing Corporation IFN SA

Locul 2  – Fabryo Corporation

Locul 3  – Cheque Dejeuner România

Au fost recompenați cu premii Speciale companiile Elmas SRL și DAAS. “Anul acesta am încercat să venim cu noutăți pentru participanții în competiție, dar și pentru cei prezenți în sală, astfel că împreună cu sponsorii noștri Avia Motors, Oxette, World Class, Restaurantul Raw.z și Ikhaya Drum am oferit cadouri și premii tuturor celor prezenți la eveniment”, mai spune Dana Tudor.

În paralel Dynamic Human Resources a oferit traininguri gratuite pentru angajații companiilor, precum și facilități în implementarea unui proiect dedicat angajaților și am implicat oamenii de HR prezenți într-o sesiune interactivă, în care să vină cu idei pentru implementarea proiectelor care susțin conceptul de Work Life Balance pentru angajații lor.