Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lideri |
|

Topul celor mai puternici 12 tineri din lume – GALERIE FOTO

49 Mark Zuckerberg.jpg
Forbes a lansat, recent, Topul celor mai puternice persoane de pe planetă, un clasament în care au intrat doar 71 de oameni (reprezentând cei 7,1 miliarde de locuitori din lume). Printre aceștia se regăsesc și mulți tineri, care au puterea și influența de partea lor. Cine sunt ei?

Una dintre cele mai interesante juxtapuneri din Topul Forbes este gama de vârstă. La doar 28, fondatorul Facebook, în același timp miliardar, Mark Zuckerberg (loc 25 în Top) este cel mai tânăr de pe listă. Regele Arabiei Saudite, Abdullah bin Al Saud Addulaziz (loc 7 în Top) este, însă, cel mai în vârstă personaj. Majoritatea oamenilor de pe această listă au în jur de 50 de ani (24) și 60 de ani (22), cu o vârstă medie generală de 60 de ani.

VEZI în galeria foto cine sunt si ce fac cei 12 "magnifici"!

Apoi există anumite industrii, care acoperă vârsta celor tineri și vice-versa. În primul rând cei mai mulți au îmbrățișat tehnologia. Zuckerberg este secondat de fondatorii Google, Larry Page și Sergey Brin, ambii de 39 de ani (locul 20 pe listă), precum și de Musk Elon (locul 66).

Află de aici cine se mai află în TOPUL celor mai puternici oameni ai planetei

Fondator al LinkedIn, Reid Hoffman, în vârstă de 45 de ani, (locul 71 în Top), este cel mai conectat personaj din Silicon Valley. Majoritatea celor prezenți în top sunt miliardari.

SURSA FOTO: Forbes.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii