FacebookTwitterLinkedIn

Gala Forbes COOL, din 26 noiembrie, a premiat brandurile care au reușit, în ultimul an, să fie originale, inovative și revoluționare prin abordare și idei inedite.

TOP COOL 100: locurile 1-24

TOP COOL 100: locurile 25-53

TOP COOL 100: locurile 54- 81

TOP COOL 100: locurile 82 -100

În spatele acestui eveniment de recunoaștere stă rezultatul selecției și exprimării opțiunilor a 100 de trendsetteri români, care au devenit și juriul care a ales dintre cele 400 de branduri propuse de Forbes România. Top 100 cele mai cool branduri se regăsește într-o ediție specialăa revistei Forbes România. Acestea au fost selectate pornind de la cercetarea și documentarea amănunțită pe mai multe medii de informare, rapoarte din diverse domenii, dar și opinii exprimate în publicații și bloguri.

VEZI AICI: Cum s-au ales cele mai cool branduri?

Mega Image a deschis festivitatea și a primit premiul pentru cel mai cool brand de retail care activează în România.

Cel de-al doilea premiu a mers către KPMG, cel mai cool brand din categoria consultanță, iar cel mai cool brand din categoria Online Banking a fost Garanti Bank.

Pepsi a fost premiat pentru cel mai cool brand din categoria băuturilor răcoritoare, iar Carrefour pentru cel mai cool brand de hypermarket.

Origo Café este cel mai cool brand de cafea, premiat la Gala Forbes Cool, iar Aperol cel mai cool brand de băuturi alcoolice. În domeniul bancar, ING a fost brandul cool premiat.

De asemenea, au fost premiate Telekom, cel mai cool în rebranding, și Vodafone, cel mai cool brand din domeniul telecom. Cel mai cool om de afaceri a fost desemnat Andrei Pitiș, fondatorul Vector Watch.

Land Rover a fost premiat pentru cel mai cool brand auto, Valentino pentru cel mai cool brand de lux, iar Longines a primit premiul pentru cel mai cool brand din domeniul orologeriei.

Gala Forbes Cool a fost prezentată de Bogdan Miu, în timp ce momentele artistice din cadrul evenimentului au fost asigurate de ComedyPunctShow.

Evenimentul a avut loc la Galateca, iar partenerii au fost KPMG, Tui Travel, Carrefour, Pepsi, Austrian Airlines, Philip Morris Trading Romania.