Cautare
, Contributor

Topuri |
|

Topul celor mai bogați oameni din Germania

Cel mai bogat antreprenor neamț are o avere estimată la 26,9 miliarde de dolari și ocupă locul 21 în rândul celor mai bogați oameni din lume.

Georg Schaeffler, proprietarul firmei cu același nume și acționar majoritar la furnizorul auto Continental, cu o avere estimată la 26,9 miliarde de dolari, ocupă primul loc în rândul celor mai bogați oameni din Germania și locul 21 în rândul celor mai bogați oameni din lume, potrivit topului Forbes.

El este urmat de frații Beate Heister și Karl Albrecht Jr, moștenitorii lanțului de supermarketuri Aldi Sud, care au o avere estimată la 21,36 miliarde de dolari.

Pe al treilea loc se află Dieter Schwarz, proprietarul supermarketurilor Lidl și Kaufland, cu o avere de 19,4 miliarde de dolari, iar al patrulea loc este ocupat de Theo Albrecht, Jr., moșternitorul lanțului de supermarketuri Aldi Nord, care are 19 miliarde de dolari.

Michael Otto, cu afaceri în imobiliare și retail, ocupă locul cinci cu o avere estimată la 18,1 miliarde de dolari.

Locurile șase, șapte și opt sunt ocupate de familia moștenitoare a imperiului BMW, astfel că Susanne Klatten, cea mai bogată femeie a Germaniei, cu 16,8 miliarde de dolari ocupă locul șase, iar Stefan Quandt, fratele ei,  cu 15,6 miliarde de dolari , a cărui  avere în proporție de 90% vine din producerea faimoaselor mărci auto BMX, Mini și Rolls Royce, ocupă locul șapte. Pe locul opt, cu o avere estimată la 13,9 miliarde de dolari se află Johanna Quandt, mama celor doi, acționar majoritar la BMW.

Klaus-Michael Kuehne, acționar majoritar și președinte de onoare al Kuehne + Nagel International AG, este stiuat pe locul al nouălea, cu o avere de 11,9 miliarde de dolari, iar ultimul loc îl ocupă Hasso Plattner, fondatorul companiei S.A.P, unul dintre pricipalii jucători de pe piața mondială a programelor de calculator pentru afaceri, care are o avere estimată la 9,1 miliarde de dolari.

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Rusia

Rusia s-ar putea extinde în Marea Mediterană oferind Greciei securitate și resurse

Care este țara în care tot mai mulți greci vor să își găsească de lucru

Topul celor mai bogați oameni din Grecia

Cine este cel mai bogat om de afaceri din China

Suma averilor primilor zece miliardari francezi depășește PIB-ul Greciei

Topul celor mai bogați oameni din Marea Britanie

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii