Cautare
, Contributor

Topuri |
|

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Ucraina

Cel mai bogat antreprenor din Ucraina are o avere estimată la 6,7 miliarde de dolari și ocupă locul 201 în rândul celor mai bogați oameni din lume.
ucraina

Rinat Akhmetov, preşedintele clubului de fotbal Şahtior Doneţk și al uzinei metalurgice Ilici din Mariupol, cu o avere estimată la 6,7 miliarde de dolari, ocupă primul loc în rândul celor mai bogați oameni din Ucraina și locul 201 în rândul celor mai bogați oameni din lume, potrivit topului Forbes.

El este urmat de Victor Pinchuk, președintele principalului producător de țevi de oțel din Ucraina, Interpipe, și ginerele fostului președinte al țării, Leonid Kucima cu o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari.

Pe al treilea loc este clasat Ihor Kolomoyskyy cu 1,3 milairde de dolari, iar pe al patrulea se situează Henadiy Boholyubov cu o avere estimate la 1,25 miliarde de dolari.

Cei doi miliardari dețin Privat Group, în care sunt incluse cele mai mari bănci din Ucraina dar şi companii din sectorul energetic şi din mass-media.

Ultimul loc îl ocupă Yuriy Kosiuk, CEO-ul și fondatorul companiei OJSC „Myronivsky Hliboproduct” (MHP), cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari.

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Spania

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din India

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Polonia

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Canada

Topul celor mai bogați oameni din Germania

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Rusia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii