Cautare
, Contributor

Topuri |
|

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Brazilia

Cel mai bogat antreprenor din Brazilia are o avere estimată la 25 miliarde de dolari și ocupă locul 26 în rândul celor mai bogați oameni din lume.
Brazilia

Jorge Paulo Lemann, fost campion național la tenis și șeful principal al firmei de investiții 3G Capital Partners LP, împreună cu cei doi parteneri ai săi, miliardarii Marcel Herrmann Telles şi Carlos Alberto Sicupira, conduce trei dintre cele mai cunoscute branduri: Heinz, Burger King şi compania Anheuser-Busch InBev, producătorul berii Budweiser. El are o avere estimată la 25 de miliarde de dolari și ocupă primul loc în rândul celor mai bogați oameni din Brazilia și locul 26 în rândul celor mai bogați oameni din lume, potrivit topului Forbes.

Pe al doilea loc este clasat bancherul Joseph Safra care controlează, printre altele, banca „Grupo Safra” și are aproximativ 17,3 miliarde de dolari .

Pe locul trei se află Marcel Herrmann Telles, care face parte din board-ul director al fabricii de bere Anheuser-Busch InBev, cu o avere estimată la 13 miliarde de dolari.

Carlos Alberto Sicupira se situează pe al patrulea loc, cu o avere de 11,3 miliarde de dolari. El, împreună cu Marcel Hermann Telles și Jorge Paulo Lemann sunt numiți în Brazilia deseori „cei trei mușchetari”, fiindcă au pus bazele firmei de investiţii 3G Capital.

Cei trei frați, Joao, Jose și Irineu Marinho,  care controlează cel mai mare grup media din America Latină, Globo, au fiecare 8,2 miliarde de dolari și ocupă locul patru în rândul celor mai bogați oameni de afaceri din Brazilia.

Ei sunt urmați de co-fondatorul Facebook, Eduardo Saverin, care are o avere estimată la 4,8 miliarde de dolari.

Pe locul șase se află Abilio dos Santos Diniz, fostul președinte al lanțului de retail brazilian Grupo Pão de Açúcar, cu 4,4 miliarde de dolari.

Francisco Ivens de Sa Dias Branco, fondatorul gigantului alimentar brazilian, M. Dias Branco, ocupă ultimul loc și are o avere estimată la 3,7 miliarde de dolari.

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Austria

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din India

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Polonia

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Canada

Topul celor mai bogați oameni din Germania

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Rusia

Rusia s-ar putea extinde în Marea Mediterană oferind Greciei securitate și resurse

Care este țara în care tot mai mulți greci vor să își găsească de lucru

Topul celor mai bogați oameni din Grecia

Cine este cel mai bogat om de afaceri din China

Suma averilor primilor zece miliardari francezi depășește PIB-ul Greciei

Topul celor mai bogați oameni din Marea Britanie

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii