Cautare
, Contributor

Topuri |
|

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Austria

Cel mai bogat antreprenor din Austria are o avere estimată la 10,8 miliarde de dolari și ocupă locul 116 în rândul celor mai bogați oameni din lume.
austria

Fondatorul Red Bull, Dietrich Mateschitz, care deține 50% din acțiunile companiei, ocupă primul loc în rândul celor mai bogați oameni din Austria și locul 116 în rândul celor mai bogați oameni din lume, potrivit topului Forbes.

El este urmat de Johann Graf, proprietarul Novomatic Group, unul dintre cele mai mari conglomerate integrate din industria jocurilor de noroc la nivel internațional,  care are o avere de aproximativ 6,6 miliarde de dolari.

Al treilea loc este ocupat de fondatorul supermarketurilor Billa, Karl Wlaschek, care s-a stins din viață în mai 2015, cu o avere estimată la 4,2 miliarde de dolari. El ocupa

Pe locul patru este clasată Heidi Horten, moștenitoarea fondatorului magazninului Horten AG din Germania, Helmut Horten, cu o avere de 2,7 miliarde de dolari.

Helmut Sohmen, fostul director general al Dragonair, se situează pe locul cinci cu o avere de circa 2,1 milioarde de dolari.

Wolfgang Leitner, președintele Andritz, cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari ocupă locul șase în topul celor mai bogați oameni de afaceri din Austria.

Pe ultimul loc se află Reinold Geiger care conduce retailerul francez de produse cosmetice L’Occitane, cu o avere estimată la 1,55 miliarde de dolari.

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Spania

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din India

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Polonia

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Canada

Topul celor mai bogați oameni din Germania

Topul celor mai bogați oameni de afaceri din Rusia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii