Cautare
, Contributor

Topuri |
|

Topul celor mai bine plătiți tenismeni din lume

Anul trecut la finalul turneului  U.S Open meciul dintre Marin Cilic și Kei Nishikori a fost primul Grand Slam de la Open-ul Australian din 2005 care nu-i include pe Roger Federer, Rafael Nadal sau Novak Djokovic. Cei trei au câștigat 39 din 47 Grand Slam-uri de la începutul anului 2004 ( aceștia au 23 de meciuri finalizate pe locul 2 ) și nu sunt pregătiți să renunțe la ideea de a fi în top-ul celor mai buni tennismeni la nivel mondial, Federer fiind pe primul loc în lume si Djokovic pe al doilea.
1. Roger Federer

În ultimii 10 ani a fost epoca de aur pentru jucătorii de tenis cu 3 viitoare prezențe în Hall of Fame câștigând o avere pentru eforturile depuse . Federer, Djokovic și Nadal au condus lumea tenisului cu premii  în valoare de 250 de milioane de dolari ( Pete Samprasis este pe locul al patrulea cu 43 de milioane de dolari, și  mai puțin cu 30 de milioane de dolari în spatele lui Nadal).

VEZI ȘI TOPUL CELOR MAI BINE PLĂTITE 10 SPORTIVE DIN LUME

VEZI ȘI TOPUL CELOR MAI BINE PLĂTIȚI DJ DIN LUME

În plus față de câștigurile lor de pe teren, jucătorii de elită sunt magneți pentru contractele de imagine și acest trio domină toate top-urile. Aceștia se numără printre cei mai bine plătiți  tenismeni la nivel global pentru al doilea an consecutiv cu câștiguri combinate din premiile în bani și contractele de imagine cu 148 de milioane de dolari mai mult decât anul trecut.

GALERIE FOTO: CEI MAI BINE PLĂTIȚI TENISMENI DIN LUME

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii