FacebookTwitterLinkedIn

Având în vedere schimbările majore din lumea divertismentului, anul acesta, Forbes a hotărât să modifice puțin metodologia și a alcătuit lista la nivel mondial, nu axându-se doar pe SUA, după modelul anilor anteriori.

Astfel că, pentru prima oară în clasamentul Forbes intră cele mai bine plătite celebrități de pe întreg mapamondul, indiferent de naționalitate.

Rezultatul, o realitate a secolului 21, a fost că cele mai mari staruri de la Bollywood (Salman Khan și Amitabh Bachchan, care au câștigat fiecare câte 33,5 milioane de dolari, în perioada iuni 2014 – iunie 2015), au venituri mai mari față de multe alte vedete de top de la Hollywood, precum Leondardo DiCaprio și Channing Tatum, care au câștigat pe tot parcursul perioadei mentionate venituri de aproximativ 29 miliioane de dolari.

VEZI AICI GALERIA FOTO: Topul celor mai bine plătite celebrități

Anul acesta, clasamentul a ieșit pe baza banilor câștigați începând cu 1.6.2014 și până la 1.6.2015, înainte de scăderea comisioanelor de administrare și impozite.

Cifrele se bazează pe datele de la Niesel, Pollstar, Box Office Mojo și IMDB, precum și din interviuri cu agenți, manageri, avocați și multe dintre staruri.

 Cele mai bogate familii din SUA

Vezi cine sunt cei mai bogați oameni din România

Vezi cine sunt cei mai bogați oameni din lume

Suma averilor primilor zece miliardari francezi depășește PIB-ul Greciei

Cele mai puternice femei din lume