FacebookTwitterLinkedIn

Actrița Jennifer Lawrence a întâlnit succesul după ce a obținut rolul principal în seria The Hunger Games. În prezent, averea sa e estimată la 52 milioane de dolari, sumă obținută în urma rolurilor din filme, dar și în urma contractelor de colaborare cu diverse branduri de renume.

Pe locul doi se clasează Scarlett Johansson, cu o avere de 35,5 milioane de dolari. Pentru fiecare film în care joacă, actrița câștigă peste 10 milioane de dolari, iar pentru următorul film în care va avea rol principal, Ghost in the Shell, va încasa 17,5 milioane de dolari.

Melissa McCarthy ocupă locul 3, cu o avere estimată la 23 milioane de dolari, în timp ce pe locul 4 se află Bingbing Fan, care deține suma de 21 milioane de dolari.

VEZI TOPUL ÎNTREG AICI

Suma de 16,5 milioane de dolari îi aparține actriței Jennifer Aniston, care ocupă locul 5 în clasamentul celor mai bogate actrițe din lume. Julia Roberts se clasează pe locul 6, cu o avere de 16 milioane de dolari.

Pe locul 7 se clasează Angelina Jolie, a cărei avere este estimată la 15 milioane de dolari. Pe același loc se clasează și actrița Reese Witherspoon.

Averea lui Anne Hathaway este estimată la 12 milioane de dolari, sumă ce o clasează pe actriță pe locul 9 al clasamentului celor mai bine plătite actrițe. Kristen Stewart are de asemenea o avere de 12 milioane de dolari.

Următoarele poziții în clasament sunt ocupate de actrițe precum Julia Roberts, Meryl Streep sau Gwyneth Paltrow.

AFLĂ CARE SUNT CEI MAI BINE PLĂTIȚI ACTORI DIN LUME