FacebookTwitterLinkedIn

„Femeile utilizează cu preponderență aplicații de socializare și mesagerie, cele mai frecvent utilizate fiind Facebook, Skype și Viber. Trebuie menționat că Google Hangouts câștigă din ce în ce mai mult teren deoarece îmbină mesageria online cu SMS-ul clasic”, a explicat Bogdan Beleiu – The PhoneGeeks.

Pe lângă discuțiile cu cei apropiați, aplicațiile de modă și lifestyle sunt o altă categorie aflată în telefoanele sexului frumos. Un exemplu în acest sens este Fashion Freax Street Styles, o aplicație socială în care femeile pot vizualiza stiluri de îmbrăcăminte folosite de celelalte utilizatoare, pot posta propriile stiluri sau pot vota pozele deja existente.

Ce aplicaţii mobile poţi utiliza pentru amenajarea locuinţei

„Pentru cele care își doresc o sursă de inspirație în alegerea coafurii sau a manichiurii, aplicațiile Hair Style Design și Nail Design le vin în ajutor cu o mulțime de sugestii”, a spus Radu Boancă – The PhoneGeeks.

De asemenea, experții EuroGsm spun că aplicațiile magazinelor de îmbrăcăminte sunt foarte utile în aflarea ultimelor tendințe din lumea modei, unele dintre ele permițând chiar achiziționarea de produse prin intermediul telefonului mobil.

Doamnele preocupate de dietă și de aspectul fizic preferă să aibă cât mai aproape un calculator personal de calorii, precum și un planificator pentru mesele din zi. Astfel, Lose It și Pilates se numără printre cele mai populare aplicații, îmbinând calculul de calorii asimilate într-o zi și caloriile pierdute prin exerciții fizice și programe de antrenament.

Care sunt cele mai utile aplicaţii mobile pentru pescuit și vânătoare

„O altă aplicație ce include sfaturi și diete pentru scăderea în greutate este How To Lose Weight, în timp ce aplicația Lose Weight After Pregnancy prezintă diferite tipuri de antrenamente pentru ca proaspetele mămici să ajungă rapid la greutatea de dinainte de sarcină”, spune Dan Badea – ThePhoneGeeks.

Adeptele unui stil de viață sănătos au la dispoziție aplicațiile Women’s Health Diary și Women’s Health App, prin care pot citi articole care le ajută să aibă grijă de sănătatea lor. În plus, aplicațiile din categoria sport le pot ajuta pe femei să își mențină corpul sănătos.

Aplicații „de sezon” și telefoane în tendințe

Odată cu venirea primăverii, chiar și telefonul poate fi personalizat cu aplicații dedicate, precum Season Clock Spring, care încântă utilizatoarele cu un ceas format din petale de flori, pe un fundal ce are tot o tematică florală. Iar pentru că pe 8 martie este Ziua Femeii, aplicația Insta Greeting Card permite trimiterea unei felicitări personalizate mamei, bunicii sau celei mai bune prietene.

În ceea ce privește telefoanele recomandate femeilor, de pe platforma Android specialiștii EuroGsm nominalizează Samsung Galaxy S4 Mini, HTC ONE Mini și LG G2, modele puternice și robuste, dar cu finisaje plăcute și dimensiuni medii, astfel încât acestea să fie purtate cu ușurință în mâna unei doamne. De pe platforma iOS, ei recomandă iPhone 5S, auriul telefonului fiind o culoare care emană feminitate.

Nu în ultimul rând, din gama Windows Phone, doamnele și domnisoarele pot alege un Nokia Lumia 525, cu design elegant și o gamă variată de culori, procesor puternic, ecran clar și o cameră foto pe măsură, sau un Nokia Lumia 1320, un telefon ceva mai mare ca dimensiuni, dar cu specificații foarte bune și o gamă de culori extinsă, ideal pentru cele care petrec mult timp privind video-uri.

Acestea pot fi accesorizate cu huse de protecție, ceasuri inteligente care monitorizează inclusiv bătăile inimii sau căști bluetooth pentru discuții neîntrerupte.

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializată în rezolvarea oricăror probleme legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clienților.