FacebookTwitterLinkedIn

Proprietatea de pe Locul V, aflată în zona Kiseleff, costă 5.000.000 de euro și include un imobil de 1.200 de metri pătrați, cu 20 de camere și un teren de 910 metri pătrați. Este un adevărat palat luxos, cu o arhitecturaă impresionantă, specifică perioadei interbelice, în care se punea preț pe spațiile mari deschise, camerele înalte și luminoase, precum și pe scările placate cu marmură și mozaic. Construcția are 20 de camere, două bucătării, șapte băi, trei balcoane și trei terase, iar în curte dispune de 10 locuri de parcare.

Aflata in zona exclusivista din apropierea Soselei Kiseleff, aceasta vila extraordinara a fost construita in anul 1941, dupa planurile arhitectului Victor Stephanescu, pentru Victor Dancovici, directorul general al Bancii de Credit Roman.

Interiorul acestui palat neoromanesc este somptuos si s-au pastrat aproape toate elementele arhitecturale din trecut: mozaicul venetian, vitraliile inalte de 4m, scara interioara din marmura masiva, picturile in ulei de pe tavan si pereti, usile interoare cu geamuri de cristal, o minunata cupola pictata.