FacebookTwitterLinkedIn

15 locuri de parcare în subsol, trei lifturi, din care unul panoramic, scări din piatră, ferestre cu tâmplărie din lemn cu aluminiu, pardoseli din granit și

travertine, bucătărie profesională și loc pentru servit masa, birouri cu lumină naturală și pereți din sticlă, apartament cu vedere asupra orașului, sistem de aer condiționat cu aport de aer proaspăt, generator, toate acestea desfășurate pe o suprafață de 2.300 de metri pătrați și patru niveluri, în una din cele mai luxoase zone ale Bucureștiului.

Acestea sunt doar o parte din facilitățile oferite de proiectul unicat realizat în stilul arhitectural art-deco, în una din cele mai bine cotate zone ale Bucurestiului, listat, în prezent, de Regatta, la prețul de 15.000.000 de euro.

Vorbim de un imobil realizat cu materiale de calitate premium și aflat la o distanță de doar câteva minute de mers pe jos față de parcurile Kiseleff și Herăstrău, pe o stradă cu trafic redus și multă verdeață, într-un cartier exclusivist, plin de ambasade și vile monument istoric.

Clădirea este o vila interbelică, dar renovată în 2013, cu elemente art- deco si accente neoclasice. A castigat premiul socio-cultural Anuala de arhitectura, arhitect fiind Mario Kuibus, unul dintre cei mai respectati din Romania.