FacebookTwitterLinkedIn

Seria 19 din Top Gear prezintă trio-ul deja consacrat, pregătit să facă față unor noi aventuri motorizate, cascadorii absurde și drumuri incredibile, alături de șoferul lor de curse, The Stig.

Pe parcursul celor cinci părți ale seriei, prezentatorii iau cu asalt Las Vegas și Los Angeles la volanul unui Aston Martin Vanquish, a unui SRT Viper și a unui Lexus LFA, pornind apoi într-o cursă împotriva avioanelor de luptă înainte de a încheia cu o cursă palpitantă până la granița cu Mexic.

Cei trei își pun inventivitatea în practică și creează o mașină specială pentru cei bătrâni, testează apoi un automobil Kia Cee’d și se aventurează la volanul unui Shelby Mustang GT500 pentru a câștiga cursa împotriva unui tren, toate acestea pentru a găsi cea mai rapidă modalitate de a ajunge din Marea Britanie în Italia la timp pentru un meci de fotbal.

Dar aventura nu se oprește aici. Jeremy inventează cea mai mică mașină din lume și o testează pe străzile din Londa, James experimentează condusul unui Bentley Continental GT Speed pe o porțiune de raliu, în timp ce Richard atinge viteze incredibile cu Pagani Huayra de 720 cai putere.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Telekom TV, Digi şi Orange TV.