Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Top Eleven, promovat cu ajutorul lui Jose Mourinho, are peste 100 de milioane de utilizatori înregistrați în lume

Dezvoltatorul Nordeus a anunțat că popularul joc de sport Top Eleven a depăşit 100 de milioane de utilizatori înregistrați. Cifra face din acest joc de tip football manager, disponibil exclusiv pentru dispozitive mobile, cel mai popular joc mobil de sport din lume.
 aboneaza-te
Press Mourinho 5 years v2

În fiecare lună, peste 10 milioane de jucători își pun la încercare abilitățile de manager de fotbal prin intermediul jocului. Zilnic, peste 4 milioane de jucători se conectează la Top Eleven, pentru a-și administra cluburile și pentru a-și provoca prietenii la meciuri amicale sau la campionate. Dacă i-am reuni pe toți jucătorii Top Eleven din lume, promovat cu ajutorul lui Jose Mourinho, manager-ul FC Chelsea, aceștia ar putea forma a 13-a cea mai mare țară din lume. Fiecare utilizator are același scop: să-și crească clubul virtual până reușește să ajungă cel mai bun manager de fotbal din lumea jocului.

Concomitent, dezvoltatorul jocului Nordeus se pregătește să-și serbeze cea de-a cincea aniversare. Având sediul în Serbia, compania a dezvoltat primul joc Top Eleven în 2010. De atunci compania s-a dezvoltat repede, ajungând unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de jocuri din lume, având peste 170 de angajați în cinci țări.

„De la dezvoltarea primului joc Top Eleven în 2010, oameni din întreaga lume au fost atrași în această lume intrigantă a management-ului unui club de fotbal”, a declarat Branko Milutinovic, CEO al Nordeus. „Jucătorii sunt încântați să-și înființeze propriul club, pe care apoi să-l dezvolte până ajung în vârful clasamentului. Cei 100 de milioane de fani din toată lumea sunt cea mai bună dovadă în acest sens”.

Toți jucătorii vor fi răsplătiți pe perioada celebrării aniversării cu uniforme și sigle de club speciale.

Detalii despre Top Eleven:

– Top Eleven are jucători din fiecare țară a lumii.

– Dacă toți jucătorii Top Eleven ar trăi în aceeași țară, aceasta ar fi a 13 cea mai mare țară din lume

– Top Eleven a introdus în premieră experiența de gaming cross platform, care permite jucătorilor să-și schimbe dispozitivul fără să piardă progresul din joc

Top Eleven este disponibil în mod gratuit pe iOS şi pe Android.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii