Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

50 cele mai influente |
|

Top 50 Cele mai influente femei va fi lansat la Gala Forbes Woman 2013

Revista Forbes România organizează pe 25 aprilie 2012 Gala Forbes Woman, cu ocazia lansării celei de-a doua ediţii a Topului 50 “Cele mai influente femei din România”.
Invitatie_Web.jpg

Clasamentul a fost realizat în funcţie de puterea financiară a doamnelor, în funcţie de bugetele administrate, de acoperirea media şi de sferele multiple de influenţă. Datele folosite sunt rezultatele financiare declarate ale companiilor şi datele din ediţia curentă Forbes 500 Miliardari.

Top 50 Cele mai influente femei din România cuprinde nu doar manageri şi antreprenori, ci şi personalităţi din media, cultură, sport şi politica românească. Articolele din acest număr special pun în discuţie reprezentativitatea femeilor la nivel de conducere în companii și multinaționale, stilul lor de conducere şi lansează întrebarea dacă femeile sunt manageri mai buni decât bărbații. Una dintre dovezile aduse ar fi că una din zece companii din ,,Top 100 cele mai mari întreprinderi”, în funcție de cifra de afaceri pe 2011, sunt conduse de femei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii