Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Top 5 cărți de dezvoltare personală pe care să nu le ratezi la elefantFest

A început elefantFest, ediția de toamnă. Până pe 25 octombrie găsești la cel mai mare târg online de carte din România ultimele noutăți lansate de editurile din țară și din afară, de la titluri de ficțiune, până la titluri de dezvoltare personală, business sau, de ce nu, cărți pentru copii.
elefantFest_banner_760x200[2]

Pentru voi, cititorii Forbes.ro, am făcut o scurtă selecție de 5 titluri pe care nu trebuie să le ratezi la această ediție a elefantFest. Iată-le:

CARMINE GALLO

Cinci stele. De la bine la excelent în arta comunicării

Autor american, fost jurnalist și prezentator TV, contributor important la ediția Forbes publicată în Statele Unite, Gallo este cunoscut la nivel global datorită seriei de titluri despre Steve Jobs, fondatorul companiei Apple.

Cinci stele. De la bine la excelent în arta comunicării este cel mai recent volum al său în care, cu umor și răbdare, Gallo elimină pe rând temerile nefondate apărute în jurul comunicării și leadershipului, înlocuindu-le cu sfaturi practice, pentru depășirea tuturor așteptărilor. Cinci stele este călătoria lui Gallo printre personalități și afaceri care au devenit celebre, în căutarea acelei rețete a succesului care ne-ar putea transforma din oameni obișnuiți în exemple demne de urmat.

SCOTT H. YOUNG

Ultraînvățarea

Blogger, programator, scriitor și antreprenor, Scott H. Young este faimos pentru proiectele sale neobișnuite: să învețe în douăsprezece luni toată programa MIT, să-și însușească patru limbi străine într-un an sau să învețe în 30 de zile săfacă portrete.

Volumul său Ultraînvățarea îmbină propriile lui experiențe, ultimele cercetări în domeniu, precum și relatări despre autodidacți celebri, precum Benjamin Franklin sau fizicianul Richard Feynman.

Cartea, bestseller Wall Street Journal, te învață cum să dobândești abilități specializate, să fii mai deștept decât concurența și să-ți accelerezi progresul în carieră, prin depășirea limitelor personale și însușirea unor noi metode de învățare.

JAY SHETTY

Gândește ca un călugăr

Titlul acestui volum nu este deloc întâmplător. Jay a trăit timp de trei ani ca un călugăr, într-un ashram din India. În acest volum, Jay te sfătuiește cum să gestionezi stresul, cum să îți îmbunătățești concentrarea, „îți arată pas cu pas cum să îți construiești puterea prin schimbarea accentului de la imaginea de sine la respectul de sine”, explică Deepak Chopra, profesor de medicină la Universitatea din California și autor de bestselleruri.

Blogger, specialist în strategie digitală, Shetty a fost inclus și în Top Forbes 30 under 30 în 2017.

PROF. STEVE PETERS

Paradoxul cimpanzeului. Programul de management al minții

Psihiatru britanic de renume, profesorul Steve Peters este specialist în consultanță de specialitate pentru sportivi de elită, dar și autorul a trei volume best-seller de dezvoltare personală.

Paradoxul Cimpanzeului este primul volum publicat și se poate descrie ca un program de management al minții foarte eficient, care te poate ajuta să devii o persoană mai fericită, mai încrezătoare, mai sănătoasă și cu mai mult succes.

În această carte, prof. Steve Peters îți explică disputa care are loc în mintea ta și apoi îți arată cum poti aplica această înțelegere în fiecare domeniu al vieții tale, astfel încât:

* Să recunoști modul în care îți funcționează mintea.

* Să îți întelegi și gestionezi emoțiile și gândurile.

* Să te gestionezi și să devii persoana care ai vrea să fii.

HELEN RUSSELL

Atlasul fericirii

Jurnalistă britanică, speaker motivațional de succes și autoare a mai multe titluri best-seller, printre care și Atlasul Fericii, Helen Russell vorbește în cartea sa despre cum să îți îmbunătățești starea de spirit inspirându-te de la diverse popoare din întreaga lume. Helen vine cu exemple din Australia, Țara Galilor, Bhutan, Irlanda, Finlanda, Turcia, Siria, Japonia și din multe alte locuri. Atlasul fericirii dezvăluie astfel secrete internaționale ale fericirii și cum ne pot acestea schimba viața.

Helen Russell este și autoarea titlurilor best-seller The Year of Living Danishly, Gone Viking și Leap Year.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii