FacebookTwitterLinkedIn

1. IWC

În ceea ce privește casa orologieră IWC, aceasta a fost alegerea actorilor Richard Jenkins, Daniel Kaluuya, Willem Dafoe, Caleb Landry Jones, Sir Patrick Stewart, Ansel Elgort și Garrett Hedlund. Printre modelele purtate s-au numărat:

Ingenieur Chronograph – calibru 69375, indicatori placați cu aur, carcasă din aur de 18 carate, curea neagră din piele de aligator și o rezervă de 46 de ore.

Da Vinci Chronograph Edition „Laureus Sports For Good Foundation”-  o colecție inspirată din anul 1985 – Da Vinci Perpetual Calendar, dar asortată cu lumea sportului și susținerea tinerilor. Ceasul are un diametru de 42 de mm, o rezervă de 68 de ore, curea neagră din piele de aligator și este încadrat de acțiunile de caritate Laureus, penrtu care IWC este partener din 2005.

Portofino Hand-Wound Eight Days – un ceas echilibrat, cu un ecran albastru, o carcasă din oțel inoxidabil și indicatori placați cu rodiu, completat de o rezistență de 8 zile, o curea din piele de aligator și de un geam transparent în partea din spate, confecționat din safir.

Richard Jenkins – Nominalizat la cel mai bun actor în rol secundar

(Shape of Water):

Portofino Hand-Wound Eight Days (IW510106)

David Kaluuya – Nominalizat la cel mai bun actor în rolul principal (Get Out):

Ingenieur Chronograph (IW380803)

Caleb Landry Jones – actor în 3 Billboards Outside Ebbing, Missouri:

Portofino Chronograph (IW391009)

Ansel Elgort – prezentator – Portugieser Chronograph  (IW371482)

Garrett Hedlund – Portugieser Automatic (IW500710)

Sir Patrick Stewart – Portofino Automatic (IW356504)

Willem Dafoe– nominalizat la cel mai bun actor în rol secundar The Florida Project:

Da Vinci Chronograph Edition Laureus Sports For Good Foundation (IW393402)

2. Jaeger-LeCoultre 

Actorul Timothée Chalamet a purtat un Reverso Tribute Duoface, de la Jaeger-LeCoultre – un ceas elegant, a cărui carcasă este fabricată din aur roz, cu un mecanism construit din 160 de piese și o rezervă de 42 de ore.

3. Montblanc

Alegerea Montblanc, un model Star Classique Date Automatic, i-a aparținut lui Jordan Peele, nominalizat la categoria cel mai bun regizor.

4. Rolex

Sponsor principal al Premiilor Oscar, Rolex a fost reprezentat la ediția cu numărul 90 de Sam Rockwell, câștigător la categoria cel mai bun actor în rol secundar, pentru filmul Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Acesta a purtat un ceas Rolex, model GMT-Master II.

5. Piaget

Actorul și prezentatorul Tom Holland a ales pentru seara premiilor un model Piaget Altiplano Skeleton, cu un diamentru de 38 de mm și o carcasă din aur roz.

De asemenea, Piaget a întâlnit lumina reflectoarelor și în compania prezentatorului Oscar Isaac, care a purtat un Piaget Solo S.

CITEȘTE ȘI (Galerie foto) Prima licitație cu ceasuri de damă din lume

La categoria bijuterii, Piaget a fost încă o dată reprezentat, de această dată prin aparițiile feminine.

Rochia albastră a actriței Jennifer Garner a fost accesorizată de o pereche de cercei Piaget Side of Life, din aur alb de 18 carate, 66 de diamante și 2 safire, un inel Piaget Secret & Lights – de asemenea, încrustrat cu diamante și safire și un model din diamante: Extremely Piaget Sunlight Ring.

CITEȘTE ȘI Soare, valuri, Amalfi, Piaget

6. Chopard

Sally Hawkins, nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol principal, a purtat bijuterii Chopard: o pereche de cercei din aur alb de 18 carate, accesorizați cu diamante, rubelite și cristale, alături de un inel din aur roz de 18 carate, încrustrat cu diamante albe și roz, din colecția High Jewelry Collection.

CITEȘTE ȘI Chopard diamonds are forever – UP by Forbes

Și actrița Paz Vega și-a împodobit ținuta cu Chopard. Aceasta a purtat un inel din colecția High Jewelry, cu un diamant galben de 3,05 carate, asortat cu alte diamante de 12,74 carate.

Jane Fonda a ales pentru eveniment o pereche de cercei tot din colecția High Jewelry, cu diamante de 10, 8 și 7 carate și un inel din colecția L’Heure Du Diamant, din aur alb de 18 carate.

7. Fred Leighton

Meryl Streep, nominalizată la categoria cea mai bună actriță, a purtat o pereche de cercei în formă de săgeată, semnați de Fred Leighton, din aur și diamante, pe care i-a asortat cu o brățară vintage din aur și diamante.

Fred Leighton a fost ales și de actrița și cântăreața Haley Bennet: o pereche de cercei împodobiți cu diamante și spineli și un inel cu diamante din secolul XIX.

8. Forevermark

Allison Janney, câștigătoarea categoriei cea mai bună actriță în rol secundar, a ales Forevermark pentru seara Oscarurilor. Alegerile sale s-au oprit la un colier Rahaminov Diamond Riviera, de 55, 26 de carate, alăturat unui inel Premier Hem Asscher Diamond, de 18,10 carate și trei brățări din aur alb de 18 carate, accesorizate cu diamante.

Forevermark a fost reprezentat pe covorul roșu și de către cântăreața și actrița Mary J. Blige: cercei din aur alb de 12,28 de carate, un inel Pave Marquise, și un altul Forevermark Exceptional Diamond Cushion Halo.

9. Harry Winston

Nicole Kidman a purtat diamante în valoare de peste 84 de carate: cercei Cluster Diamond Chandelier, brățară Secret Cluster Diamond, brățară Tulip Diamond, inel Brilliant Diamond Cluster, toate fabricate din platină.

Helen Mirren, prezentatoare în seara evenimentului, a ales accesorii în valoare de 3,8 milioane de dolari, toate semnate de Harry Winston: un colier de 115,27 carate – încrustrat cu safire și diamante, o pereche de cercei cu safire  și diamante și un inel Winston Cluster.

Salma Hayek a atins valoarea de 4,2 milioane de dolari prin bijuteriile Harry Winston, reprezentate printr-o pereche cercei de 27 de carate și un inel, din platină, încrustrat cu un diamant oval.

Actrița Elisabeth Moss s-a bucurat de bijuterii din platină, în valoare de 50 de carate, care au inclus: cercei Winston Cluster Chandelier, o brățară Secret Combination Diamont și un inel cu diamante.

10. Bulgari

Printre celebritățile care au purtat Bulgari s-au numărat: actrița Abbie Cornish (diamante albe și roz, pandantiv, cercei și inel din sidef), Samara Weaving (bijuterii colorate, cercei din rubelite și ametist, inel din diamante și coral roz), campioana la sky Lindsey Vonn (colier din diamente, cercei din rubine și brățară din diamante).

CITEȘTE ȘI Momente cu papion