Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Tom Standage vine la București pentru a discuta cu Steve Wozniak, co-fondatorul Apple

Tom Standage , Deputy Editor și Digital Strategist la „The Economist”, vine la București, în cadrul Conferinței Globale IAA, pentru a fi gazda discuției cu Steve Wozniak, co-fondatorul Apple.
Tom Standage

Tom Standage s-a alăturat echipei „The Economist” în 1998, în calitate de corespondent pe teme de știință și, de atunci încoace, a deținut poziții de business editor și digital editor. Este autorul a șase cărți printre care „Writing on the Wall” (2013), „The Victorian Internet” (1998) și „A History of the World în 6 Glasses” (2005). A studiat ingineria și computerele la Universitatea din Oxford și a lucrat pentru publicații ca „New York Times”, „Daily Telegraph”, „Guardian” și „Wired”. Este pasionat de importanța culturală și istorică a internetului și a erei digitale.

În cadrul Conferinței Globale, Tom Standage și Steve Wozniak – unul dintre pionierii erei digitale și invitat special al conferinței – vor dezbate subiecte de maxim interes pentru pasionații de creativitate, comunicare tehnologie și inovație.

Conferința Globală IAA va avea loc la Opera Națională București, în perioada 24 și 25 octombrie 2017, și este organizată de IAA România în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural ARCUB.

Biletele se pot cumpără pe site-ul www.creativity4better.com

Organizată sub temă „Creativity can Change the World”, Conferința Globală IAA aduce la București în 24 și 25 Octombrie peste 20 de vorbitori de talie mondială, din toate colțurile lumii, împreună cu Steve Wozniak-co fondatorul Apple.

Stephen Gary Wozniak, supranumit The WOZ, este un inginer american, inventatorul primului computer personal, creatorul computerelor Apple I și Apple II. Invențiile sale au revoluționat industria calculatoarelor.

Sponsorii evenimentului sunt: P&G, Visă, Kaufland, Coca-Cola, Ursus Breweries, Google, Carrefour, Telekom, Samsung, Nespresso, Iqos.

CITEȘTE: VREAU TWIN PEAKS!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii