Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Tom Jones la 80 de ani: „Vreau să continui să cânt pentru încă mulţi ani de acum înainte”

Cântăreţul Tom Jones, care a împlinit duminică vârsta de 80 de ani, a declarat într-un interviu radiofonic că nu se gândește la ideea de a se retrage din activitatea muzicală şi este convins că va lansa în curând o nouă piesă de mare succes.
tom jones

Tom Jones: „Oamenii mă cunosc pentru că am lansat piese precum ‘Sex Bomb’, ‘Delilah’ şi altele. Nu că n-aş face-o din nou, aș putea lansa o nouă piesă de mare succes precum ‘Sex Bomb’, nu se ştie niciodată, nu exclud această posibilitate”, conform Agerpres.

„Vreau să continui să cânt pentru încă mulţi ani de acum înainte. Ştiu că timpul care-mi rămâne la dispoziţie e tot mai scurt, din cauza vârstei mele, dar nu pot să ştiu cât este de scurt. Dumnezeu a fost foarte bun cu mine”, a mai spus artistul galez.

Născut pe 7 iunie 1940, în Treforest (Ţara Galilor), Tom Jones a devenit celebru la mijlocul anilor 1960, cu o muzică ce includea influenţe din numeroase stiluri. Printre cele mai cunoscute cântece interpretate se numără „It’s Not Unusual”, „What’s New Pussycat?”, „Delilah”, „Green, Green Grass of Home”, „She’s a Lady”, „Kiss” şi „Sex Bomb”. Albumele lansate până în prezent au fost vândute în peste 100 de milioane de exemplare la nivel mondial.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii