Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Opinii |
|

Tokio: Relaxare sporită de la 1 iunie

Guvernatoarea orașului Tokio, Yuriko Koike, a declarat că de la 1 iunie relaxarea măsurilor de prevenție Covid-19 va intra într-o nouă fază și mai permisivă pentru cetățenii din Tokio.
 aboneaza-te
Japonia

Guvernatoarea orașului Tokio, Yuriko Koike, a declarat că de la 1 iunie relaxarea măsurilor de prevenție Covid-19 va intra într-o nouă fază și mai permisivă pentru cetățenii din Tokio. Metropola niponă a reușit să lupte împotriva virusului, prevenind răspândirea infecției, informează Reuters.

Japonia a ridicat starea de urgență pentru Tokio săptămâna aceasta, în urma unei scăderi a numărului de infecții zilnice cu coronavirus. În țară s-au înregistrat aproximativ 17.000 de cazuri de Covid-19 și 900 de decese.

Koike a declarat astăzi că, începând de luni, se vor redeschide școlile, sălile de fitness și teatrele. Astfel, măsurile de relaxare pot trece la o nouă fază atâta timp cât Tokio își va lua măsurile de prevenție necesare pentru a continua să împiedice răspândirea noului virus.

Guvernatoarea Koike a declarat că vineri au fost testate pozitiv 22 de persoane, aceasta fiind prima dată când cifra a trecut de 20 în ultimele 15 zile. Aceste noi cazuri aduc îngrijorări, amintindu-le cetățenilor că pericolul nu a trecut și oamenii trebuie să rămână vigilenți.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii