Cautare
, Contributor

Tech |
|

Samsung: Toate televizoarele Smart lansate în 2015 vor fi echipate cu sistemul de operare Tizen

Samsung Electronics a anunțat că toate televizoarele Smart lansate în 2015 vor fi echipate cu sistemul de operare Tizen, cu ajutorul căruia televizoarele poat fi conectat mult mai ușor cu alte dispozitive, potrivit producătorului de electronice.
5. Samsung

„Platforma open-source Tizen oferă mai multă flexibilitate la nivelul conținutului și al interconectării dispozitivelor, permițându-le dezvoltatorilor să creeze cu ușurință conținut compatibil, iar utilizatorii vor avea acces la mai multe posibilități de divertisment”, transmite Samsung.

Prin aplicația Bluetooth Low Energy (BLE), software-ul de pe Samsung Smart TV caută automat dispozitivele Samsung din apropierea sa și se conectează la ele. Această funcție le permite utilizatorilor să se bucure de divertisment pe mai multe dispozitive compatibile. În plus, utilizatorii pot vizualiza conținutul transmis în direct sau alt conținut de pe televizorul lor pe dispozitivele mobile, atunci când acestea sunt conectate la aceeași rețea, chiar și dacă televizoarele sunt stinse, mai arată sursa citată.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii