Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Bijuterii |
|

Toamna și bijuteriile ei

Toamna va îmbrăca vitrinele Teilor în nuanțe delicate de aur roz, diamante și pietre prețioase colorate, specifice noii colecții Teilor, ce îmbină expertiza în tehnologia pietrelor prețioase cu pasiunea pentru culoare.
Bijuterii cercei teilor

Colecția de toamnă Teilor este dedicată femeii puternice și sofisticate, bijuteriile fiind mărturiile versatile ale complexității culorilor pietrelor prețioase, dar și unicității notelor de design.

Cromatica vibrantă a pietrelor prețioase încrustate în bijuterii se îmbină cu detaliile perfecte ale monturilor în care sunt prinse.

Tehnicile clasice de realizare a bijuteriilor au fost îmbinate cu precizia impecabilă a noilor tehnologii prin care bijutierii dau viaţă unor linii geometrice şi detalii extravagante, bătute în diamante cu reflexii nuanţate de pietrele prețioase naturale. Pietrele prețioase naturale prinse în montura bijuteriilor sunt ametiste, topaze fumuri, perle, peridote, iolite, acuamarine și topaze albastre.

Aurul roz este preferat, iar accentele cromatice oferite de cuarțul fumuriu, de topaze sau de diamante sunt vedetele colecției.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii