Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Toamna, moda își numără bobocii…

Lumea modei nu stă în loc, chiar dacă pandemia a paralizat pentru o perioadă acest sector. Marile case de modă încep să se regrupeze: colecții-capsulă, magazine virtuale, colaborări inedite.  
 aboneaza-te
louis-vuitton--W_Fa_RW_Cruise_2021_DI1


Cărucior de la Dior
. Dior a prezentat zilele acestea primul său cărucior, creat în parteneriat cu Inglesina, brandul italian cunoscut pentru cărucioarele premium pe care le produce din anii 60. Modelul combină excelența și funcționalitatea de la italieni și eleganța specific franceză: este foarte practic, oferă protecție împotriva soarelui și a ploii și este dotat cu o geantă pentru toate cele necesare unui bebeluș când iese la plimbare. Pentru un plus de confort, căruciorul este dotat cu un sistem inovator de ventilație și o saltea din fibre naturale de bambus.

Moncler îmbracă toată familia. Brandul de lux a lansat noua sa gamă, Moncler Generation, în parteneriat cu retailerul de lux Mytheresa.com. Colecția de îmbrăcăminte pentru exterior include articole pentru adulți, copii și pentru cei mai iubiți membri ai familiei, animalele de companie. Înființat în 1952, în Franța, brandul Moncler a devenit cu timpul un nume reputat pe piața produselor de lux.

 

Coach x Basquiat. Coach aduce un omagiu legendarului artist Jean-Michel Basquiat lansând o colecție de genți și accesorii ce au în prim plan opera acestuia. Campania de promovare îi are în rolurile principale pe Jennifer Lopez, Paloma Elsesser și pe nepoata lui Basquiat, Jessica Kelly.

Din inimă, de la Louis Vuitton. Pentru colecția Cruise 2021, gigantul Louis Vuitton introduce o nouă geantă de mână și accesorii noi. Fiecare dintre genți are logo-uri în formă de inimă, în  nuanțe de roșu, alb și albastru. Cele mai noi produse de la Louis Vuitton Cruise 2021 vor fi lansate în curând la retailerii LV din întreaga lume, precum și online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii