Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

TNT se lansează în România prin rebrandingul TCM la 6 octombrie

Televiziunea de filme TNT se lansează în România din 6 octombrie, a doua țară din centrul și estul Europei în care intră brandul pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, după Polonia, potrivit vicepreședintelui pentru operațiuni comerciale al companiei, Matthias Heinze, informează Media Expres.
The last ship

Prezent la București pe 28 septembrie, cu ocazia unui eveniment de lansare la care au participat ziariști și parteneri din industria de televiziune și distribuție TV, Matthias Heinze a mai spus că televiziunea va aduce filme noi realizate după anii ’90 și serialele vor fi difuzate uneori și la 24 de ore după premiera din SUA.

Televiziunea TNT se distribuie contra unui tarif pe abonat în diverse pachete ale operatorilor de cablu, DTH și IPTV în 80% din piața de distribuție tv, va difuza publicitate în pauzele dintre filme dar și în timpul filmelor. Agentul pentru vânzări de publicitate al TNT este Cable Direct iar directorul de distribuție este Cristina Valasutean, șefa biroului Turner din București.

Prezentat ca o evoluție a brandului TCM, noua televiziune TNT își modifică publicul țintă spre unul preponderent masculin și adult (30-59 de ani) și va oferi o selecţie de filme de succes create de compania soră, Warner Bros., dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT, printre care „Crimă cu premeditare”, „Ultima Navă”, serialul „Dincolo de moarte” și „Mob City”, iar din 2016, serialul SF creat de Steven Spielberg „Asediu din ceruri” și serialul „Agent X”.

„Crimă cu premeditare” se va difuza din 6 octombrie, de luni până vineri, de la 15:00, iar în fiecare duminică, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea urmări serialul „Ultima Navă”.

CITEȘTE: „CINE MAI ARE NEVOIE DE TVR?”

Din 11 octombrie, TNT va prezenta „Ultima Navă”, care prezintă odiseea unei nave militare americane care are misiunea să găsească un antidot după ce un virus a ucis 80% din popolația planetei.

Pe lângă seriale, TNT va difuza filme precum: „Înapoi în viitor”, „Mad Max”, „Batman”, „Hannibal”, „Închisoarea îngerilor”, „Marele Lebowski”, „8 Mile”, „Parfum de femeie”, „Interviu cu un vampir” etc.

Cristina Valasutean, directorul de distribuție al Turner pentru România, a spus că TNT speră ca după lansare să obțină un canal separat de difuzare pe cablu digital în RCS & RDS, după ce separarea de Cartoon Network cu care TCM se difuzează în partaj s-a realizat pe platforma DTH a companiei, Digi TV.

Cartoon Network și TCM se difuzează în prezent pe 80% din piața de cablu și DTH din România.

TNT este o televiziune distribuită în 101 milioane de case din Statele Unite şi în 10 ţări din Europa.

TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc. (TBS), o companie Time Warner, alăturându-se televiziunilor CNN, Cartoon Network și Boomerang.

TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 160 de posturi de televiziune, 33 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări.

Time Warner deține și CME care operează televiziunile din grupul Pro TV și versiunea românească a MCM.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii