Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

TNT Romania lansează o campanie dedicată proiectelor de import şi export

Bogdan_Dragotoiu.jpg
  TNT Romania, parte a TNT Express, liderul european in curierat si servicii logistice, anunţă o nouă abordare, integrată şi inovatoare, a soluţiilor express şi demarează o campanie dedicată proiectelor de import si export pe care le desfăşoară companiile româneşti. 

 

Potrivit strategiei adoptate la nivel global, compania mobilizează resurse cu performanţe de top la nivel de industrie, pentru a susţine schimburile comerciale europene şi intercontinentale. 

Campania TNT, care se va derula in perioada aprilie – iunie 2013, se adresează companiilor din România ale căror activităţi includ exportul sau importul de marfă, în greutate de peste 30 kg.

Sunt oferite astfel facilităţi importante pentru industrii foarte active pe piaţa din România, precum: industria auto, electronică şi high-tech, domeniul medical – farmaceutic, producătorii şi comercianţii de bunuri de larg consum. Clienţii TNT România pot alege dintr-o gamă largă de servicii de curierat şi logistică, printre care servicii aeriene express ultrarapide sau servicii rutiere cu livrare în zi definită.

“Campania pe care o lansăm este dedicată facilitării exporturilor şi importurilor româneşti. Propunerea noastră include elemente concrete legate de ofertele preferenţiale acordate clienţilor noştri din mediul de afaceri local”, a spus Directorul de Vânzări şi Marketing TNT România,.

Totodată, Bogdan Dragotoiu a mai adăugat şi faptul că “TNT livrează în fiecare zi un milion de expedieri şi fiecare dintre aceste transporturi reprezintă o parte a unei posibile poveşti de succes, care va contribui la evoluţia mediului de afaceri”, a declarat Directorul de Vânzări şi Marketing TNT România, Bogdan Dragotoiu.

TNT Express este unul dintre marii integratori în domeniul serviciilor de curierat express şi logistică la nivel global. Compania livrează zilnic aproape 1 milion de colete, documente şi marfă în peste 200 de ţări de pe glob. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii