Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

TNT difuzează programul special „Vineri de aventură”

TNT grupează în luna martie sub titlul „Vineri de aventură” mai multe filme de acțiune și SF începând de vineri, 1 martie, de la ora 21:00, cu difuzare în fiecare vineri de la aceeași oră, informează Media Expres.

Programul special include pe 1 martie de la ora 21:00 „Naufragiatul” (2000), pe 8 martie de la ora 21:00 „Ziua Z: Apocalipsa” (2013), pe 15 martie de la ora 21:00 „Congo” (1995), pe 22 martie de la ora 21:00 „G.I. Joe: Ascensiunea cobrei” (2009) și pe 29 martie de la ora 21:00 „Fortăreața” (1996), notează Media Expres.

TNT mai difuzează în premieră serialul „REGRET”, de marți, 5 martie, de la ora 21:55. Acesta urmărește viața scriitoarei de comedie, soției și mamei Andrea (Andrea Savage-Helmed), care expune într-un mod comic imaturitatea și supărările ei interioare de zi cu zi. Cele zece episoade ale primului sezon îi aduc pe micile ecrane și pe Tom Everett Scott („Southland”) în rolul lui Mike, soțul acesteia, și pe Olive Petrucci, în rolul Ameliei, fiica celor doi.

COMPANIILE CU CELA MAI MARI BUGETE DE PUBLICITATE ÎN PRINT – ANUL 2018

În fiecare marți din luna martie TNT difuzează de la ora 21:00 „WRECKED”, cu Ally Maki, Will Greenberg, Brian Sacca, Asif Ali, Brooke Dillman, Jessica Lowe, Ginger Gonzaga, Rhys Darby și Zach Cregger în rolurile principale.

Serialul prezintă aventurile unui grup de străini care trebuie să supraviețuiască pe o insulă pustie după ce avionul lor se prăbușește. Este o lume nouă și periculoasă unde vor avea de înfruntat o mulțime de primejdii (multe dintre ele provocate chiar de ei). Tototdată, ei trebuie să renunțe la confortul de acasă și să se adapteze la noua lume.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – IANUARIE 2019

TNT este o televiziune care difuzează în format HD filme şi seriale exclusive, originale, cum ar fi: „Ultima Navă”, „Un comportamemnt adecvat”, „Căutări misterioase” şi „4 Blocks”. În plus, TNT oferă o selecție de filme produse de Warner Bros. si alte studiouri de la Hollywood.

TNT are în prezent peste 101 milioane de abonați în Statele Unite şi se distribuie în 10 ţări din Europa. Televiziunea face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie WarnerMedia, LLC.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE DOCUMENTARE (TEMATICE) – IANUARIE 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii