FacebookTwitterLinkedIn

Începând cu 20 iulie, Teatrul Național “I.L. Caragiale” din București lansează propriul canal de youtube TNB-TV. Sloganul postului este “Într-o lume prea agitată, artiştii aduc echilibrul”, conform Agerpres.

TNB-TV a apărut din iniţiativa compartimentului de comunicare-promovare al TNB, datorită succesului pe care l-au avut în rândul spectatorilor transmisiile în regim streaming din perioada martie-iunie 2020.

Comunicatul de presă al TNB transmite : “Pe TNB-TV veţi putea vedea primele transmisii live online din inima Teatrului Naţional Bucureşti, materiale video realizate de echipa de comunicare a TNB, cu ajutorul echipei Studioului Media al TNB – care va asigura filmarea şi transmisia live a unor materiale video realizate special pentru publicul pasionat de teatru. TNB-TV vă va prilejui întâlniri speciale, interviuri cu actori, regizori, scenografi, tehnicieni de spectacol, pe scurt oameni de teatru, în special din echipa Teatrului Naţional, dar şi cu cei care ni se vor alătura pe parcursul proiectelor derulate aici. TNB-TV online este un prim pas către o televiziune online dedicată adevăratelor vedete, cum ne place să spunem, în contextul în care termenul ‘vedetă’ este folosit, parcă, în ultima vreme, prea des şi prea fără atenţie”.

Luni, 20 iulie, de la ora 17:00, va începe prima transmisie live a TNB-TV care fi dedicată premierei spectacolului “Jurnal de România. 1989”, care va avea loc pe 24, 25 şi 26 iulie, la Amfiteatru TNB, unul dintre puţinele spaţii teatrale deschise publicului în această perioadă.

Pe acoperișul Teatrului Naţional Bucureşti, se desfășoară în această vară post-pandemie programul “Nopţi de vară, sus, pe teatru”, în aer liber.