Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

TLC difuzează seria despre diversitate și toleranță spirituală „Credințele lumii”, prezentată de Oprah Winfrey

Discovery România a anunțat premiera de pe TLC a seriei în șapte episoade „Credințele lumii”, prezentată de celebra Oprah Winfrey, o serie ce promovează toleranța și diversitatea prin descrierea diverselor credințe și ritualuri spirituale din întreaga lume, informează Media Expres.
TLC

Seria „Credințele lumii” prezintă practici spirituale din întreaga lume, de la religiile clasice și până la tot felul de metode de atingere a transcendenței practicate pe tot globul. Seria în șapte episoade este difuzată în premieră pe TLC, începând de luni, 4 ianuarie, de la ora 21.00 cu noi episoade în fiecare săptămână.

„În ultimii trei ani, am căutat împreună cu echipa mea povești uimitoare despre credință, iubire și devotament, a declarat Oprah Winfrey. Acest proiect este unul foarte drag mie. Mi-am dorit să pot împărtăși mai departe astfel de povești, care reflectă lumea în care trăim și explorează căutările continue ale omenirii, în încercarea de a ne conecta cu ceva mai presus decât noi.”

Serialul prezintă, printre altele, adepți ai hinduismului, budismului, creștinismului, islamului dar și experiențele personale cum sunt refacerea unor trasee de pelerinaj străvechi din Italia, sudul Franței și Spania, călătoria în deșert în SUA în cadrul unui eveniment de expresie culturală și personală, experiențele unui cățărător convins că nu există forță mai puternică decât conștientizarea absolutului în momentul în care face escaladă liberă, fără coardă de susținere, ceremonii, tratamente și ritualuri străvechi.

VEZI SUPERMARKETURILE CU CELE MAI MARI BUGETE DE PUBLICITATE TV ÎN 2015

TLC este o televiziune globală de divertisment pentru femei, disponibilă în peste 99 de milioane de locuințe din Statele Unite și peste 300 de milioane de locuințe din peste 150 de piețe internaționale.

În România, televiziunea este distribuită pe rețelele importante de cablu și satelit cu excepția semnificativă a rețelei de cablu și satelit Digi TV aparținând RCS & RDS și în rețeaua de cablu Akta Telecom.

TLC face parte din portofoliul Discovery Communications care cuprinde 15 televiziuni pay-TV: 11 provenind din dezvoltarea brandului Discovery (Discovery Channel, TLC, ID Xtra, ID, Discovery Showcase HD, Discovery Science, Discovery Turbo Xtra, Discovery World, Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery Science HD) și 4 televiziuni ce provin din achiziția Eurosport (Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii