Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

TLC difuzează prima emisiune filmată în România: „Cea mai bună cină de Crăciun”

TLC a anunţat premiera emisiunii „Cea mai bună cină de Crăciun”, un program culinar în patru părţi, găzduit de bucătari din România, Bulgaria, Ungaria şi Serbia, filmată integral în România, despre meniurile speciale pentru sărbătorile de iarnă, cu difuzare din 30 noiembrie de la ora 20:00, informează Media Expres.
TLC televiziune

Filmată integral în România la începutul lunii noiembrie, emisiunea prezintă rețete specifice fiecărei ţări în parte. Seria „Cea mai bună cină de Crăciun” va fi difuzată pe TLC în fiecare miercuri, de la ora 21:00, începând din 30 noiembrie, apoi în reluare, în varianta integrală, pe Discovery Channel, pe 24 decembrie, de la ora 20:00.

Fiecare episod de 30 de minute prezintă una dintre cele patru gazde – chef Foa din România, chef Ivan Manchev din Bulgaria, chef Andras Jokuti din Ungaria şi chef Nenad Gladic din Serbia – preparând pas cu pas câte două reţete tradiţionale, urmând ca apoi să prezinte încă un fel de mâncare gata pregătit.

Ada Roseti, Director de Programe la Discovery Europa Centrală şi de Est, a declarat: „Ideea programului reflectă prezența TLC în regiune. Există programe pe teme culinare locale sau internaţionale, însă nu şi regionale. Ştim ce se întâmplă în bucătăria noastră, ştim ce se întâmplă în bucătăriile chef-ilor deveniţi vedete internaţionale, dar nu ştim ce gătesc vecinii noştri. Şi cred că e fascinant să descoperim asemănările şi diferenţele dintre bucătăriile din regiunea noastră. Crăciunul reprezintă un moment excelent pentru o discuţie despre bucatele tradiţionale din România, Ungaria, Bulgaria şi Serbia. E o idee simplă şi tihnită, care se potriveşte de minune cu programul TLC din perioada sărbătorilor de iarnă”.

VEZI CINE SE UITĂ LA TVR1 – PROFILUL TELESPECTATORILOR ÎN OCTOMBRIE 2016!

Unul câte unul, cei patru chef-i din Ungaria, România, Bulgaria şi Serbia vor păși sub lumina reflectoarelor, folosindu-şi ustensilele, imaginaţia şi câteva reţete locale pentru a găti două, trei feluri de mâncare apetisante pentru Crăciun, în timp ce ceilalţi trei urmăresc, comentează şi, în cele din urmă, gustă din produsele finale.

Programul va fi promovat prin intermediul unui microsite ce va include toate reţetele și unde telespectatorii îşi vor putea vota reţeta preferată de Crăciun.

„Cea mai bună cină de Crăciun” este un program produs pentru Discovery Networks International de Paprika Latino România. Pentru Discovery Networks International, Charlotte Reid şi Ada Roseti sunt producătorii executivi. Adrian Boroș este producătorul executiv pentru Paprika Latino România, iar Ioana Maximilian este producător executiv independent.

TLC este o televiziune globală de divertisment pentru femei cu distribuţie pe piaţa de cablu şi satelit. Printre programele difuzate se numără „Rochia perfectă” sau „Secretul corpului meu”. TLC se difuzează în peste 99 de milioane de locuințe din Statele Unite și peste 300 de milioane de locuințe din peste 150 de piețe internaționale.

În prezent, în România, portofoliul integrat Discovery-Eurosport include 15 televiziuni de tip pay-TV: 11 din portofoliul Discovery (Discovery Channel, TLC, ID Xtra, ID, Discovery Showcase HD, Discovery Science, Discovery Turbo Xtra, Discovery World, Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery Science HD) și 4 din portofoliul Eurosport (Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD).

VEZI CINE SE UITĂ LA NAȚIONAL TV – PROFILUL TELESPECTATORILOR ÎN OCTOMBRIE 2016!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii