Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

TLC a anunțat strategia de programe pentru 2017 – 2018

Televiziunea pentru femei TLC a anunțat o listă de seriale cu premiera anul acesta și în 2018, având ca teme nunţile, relaţiile, biografiile unor personaje incredibile, emisiuni culinare sau momente de referinţă din viețile oamenilor, informează Media Expres.
TLC

„Succesul TLC se datorează poveştilor absolut remarcabile inspirate din viaţa reală, care sărbătoresc existența umană sub toate aspectele sale,” a spus Ada Roseti, Director de Programe Discovery Networks Europa Centrală și de Est.

„Telespectatorii noştri rezonează cu oamenii obişnuiţi care duc vieţi neobişnuite şi se bucură să urmărească personaje excentrice şi momente memorabile. Anul acesta, suntem hotărâți să le oferim fanilor şi mai multe poveşti, personaje şi genuri pe care le iubesc, plus nou conţinut specific, care ne va garanta că TLC se menţine ca unul dintre cele mai captivante televiziuni din regiune, despre care publicul vorbeşte din ce în ce mai mult.”

Rochia perfectă” a ajuns la al zecelea sezon, seria din acest an fiind completată de lansarea „Rochia perfectă: Marea Britanie”, care revine pentru al doilea sezon. David Emanuel sare în ajutorul mai multor viitoare mirese din Anglia, în momentul când au cea mai mare nevoie de sfaturile lui.

De asemenea, seria „90 de zile până la nuntă” revine cu partea a doua, „90 de zile până la nuntă – Începutul poveștii”.

CITEȘTE: PREZENTUL ȘI VIITORUL MARKETINGULUI

Sezonul 9 din „Regele cofetarilor”, cea mai de succes franciză globală a TLC, cu Buddy Valastro şi familia lui, se întorc gata să pregătească noi torturi incredibile.

TLC mai aduce la capitolul seriale despre personaje memorabile „Puteri paranormale în Long Island cu Theresa Caputo” şi „O poveste cu greutate”, cu Whitney Thore, ambele programe revenind cu noi sezoane.

În 2017, TLC difuzează un nou serial despre o familie excentrică, „Imperiul extensiilor de păr”, care o urmăreşte pe Christina Oliva alături de familia ei din Staten Island, New York, care se ocupă pe scară largă cu realizarea extensiilor de păr.

Alte serii revin cu noi sezoane: „Kate + 8”, „Familia cu multe fiice”, „La scară mică mică”, „Într-o lume mare” și „O familie neobișnuită”.

TLC aduce un program cu probleme dramatice în grilă, despre sănătate, „Dr Christian vă consultă”, în care Dr Christian Jessen se ocupă personal de cazurile unor pacienţi ce au disperată nevoie de ajutorul lui.

Comemorând 20 de ani de când s-a stins din viaţă Prinţesa Diana, TLC aduce un omagiu femeii care a cucerit milioane de inimi cu frumuseţea şi farmecul ei simplu.

Cu o durată de trei ore, „Prințesa Diana: tragedie sau trădare?” prezintă în detaliu teoriile din spatele morţii Prințesei Diana şi oferă o nouă perspectivă asupra acesteia, a mişcării create de ea şi a lumii pe care a lăsat-o în urmă.

Rochia perfectă” se difuzează din 7 mai, în fiecare duminică, de la ora 20:00, „Regele cofetarilor” (sezonul 9) se difuzează din 13 mai, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, iar „90 de zile până la nuntă: începutul poveştii” va avea premiera în decembrie 2017.

Imperiul extensiilor de păr” va avea premiera în luna octombrie, „Dr Christian vă consultă” va avea premiera în august, iar sezonul nou din „Poveste cu greutate” va avea premiera în luna iunie.

Prinţesa Diana: tragedie sau trădare?” va avea premiera în luna august.

TLC este televiziunea cu un format dedicat femeilor din portofoliul Discovery Networks ce a intrat din decembrie 2016 în distribuția RCS & RDS, atingând astfel o prezență cvasigeneralizată la nivel național.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii