Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

Titanii tenisului mondial au câștigat fiecare peste 100 de milioane de dolari

Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic dețin controlul pe arenele de tenis, fiecare adjudecându-și turneele de Grand Slam din ultimii doi ani. De asemenea, ei au depășit pragul de 100 de milioane de dolari câștiguri din tenis.
2. Novak Djokovic

Novak Djokovic (31 de ani) este liderul mondial în clasamentul masculin privind câștigurile din tenis, cu 119.110.890 dolari câștigați în cariera sa de jucător profesionist.

Duminică seara, el a câștigat turneul de Grand Slam US Open 2018, cel de-al 14-lea din carieră, egalându-l pe americanul Pete Sampras. Pentru această performanță, sârbul a câștigat un cec de 3,8 milioane de dolari, cea mai mare sumă oferită de organizatori, în istoria turneului.

Pe locul secund în topul câștigurilor de află Roger Federer (37 de ani), cu 117.773.812 dolari. Elvețianul a câștigat în acest an 5,8 milioane de dolari din tenis. În cariera sa impresionantă, Federer a triumfat în 98 de turnee ATP.

Spaniolul Rafael Nadal (32 de ani)), liderul mondial în topul ATP (număr de puncte), are câștiguri de 103.251.975 dolari din tenis, plasându-se pe locul trei în acest top.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii