Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Țiriac Leasing, creștere cu 10% a valorii bunurilor finanțate

Mircea_Dihel.jpg
Țiriac Leasing, parte a Grupului Țiriac, a înregistrat o valoare a bunurilor finanțate de 31 de milioane de euro în primele nouă luni ale acestui an, cu 10% mai mult față de aceeași perioadă din 2012.

Din total, volumul finanțărilor de autovehicule, atât noi, cât și rulate reprezintă aproximativ 95%. Categoria principală de autovehicule finanțate este reprezentată de autoturisme, în proporție de 75% din total valoare.

“Creșterea a venit ca urmare a unei strategii susținute de dezvoltare a companiei, inițiată în urmă cu 4 ani, ce se axează, în principal, pe finanțarea portofoliului în domeniul auto. Acesta reprezintă în continuare un procent semnificativ al activității noastre, în ciuda contextului general sensibil. Totodată, din dorința de a oferi soluții în diverse domenii, compania noastră asigură și finanțare de echipamente în domeniile industriilor, agriculturii și construcțiilor”, a declarat Mircea Dihel, Director General Țiriac Leasing.

GALERIE FOTO : Mașinile de colecție ale lui Ion Țiriac

Portofoliul Țiriac Leasing a înregistrat, de asemenea, o creștere a numărului de contracte de leasing, comparativ cu aceeasi perioadă a anului anterior. Astfel, la 30 septembrie 2013, se înregistrau 1.117 de contracte noi de finanțare, față de 1.067 contracte semnate în același interval al anului trecut. Totodată, valoarea portofoliului la sold a ajuns la o valoare de 62 milioane de euro în primele 9 luni, comparativ cu 56 milioane de euro în aceeași perioadă a lui 2012.

În acest an, Țiriac Leasing a finanțat autoturisme, vehicule comerciale și de transport persoane de la 29 mărci auto, printre care se numără Hyundai, Ford, Dacia, Volkswagen, Mitsubishi, Mercedes-Benz sau Land Rover.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii