Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Țiriac Imobiliare a finalizat lucrările de construcție pentru clădirea de birouri Țiriac Tower

Ţiriac Imobiliare, parte a Grupului Țiriac, administrează un mix de clădiri de birouri, rezidențial, retail și showroom-uri auto în întreaga țară. Compania are peste 4,7 milioane de metri pătrați de teren și mai mult de 440.000 de metri pătrați construiți.  
Tiriac Tower

Țiriac Tower a atins un grad de ocupare de 75%, în avans dării în folosință.

Clădirea de birouri acoperă o suprafață totală construită de 30.969 metri pătrați, dintre care 16.472 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuse pe 12 etaje si parter.

Printre chiriașii clădirii se numără brandul SWEAT, care dezvoltă la parter un nou concept de sală de fitness și wellness, în timp ce Novo Nordisk Farma va ocupa unul dintre etajele superioare ale Țiriac Tower.

Allianz-Țiriac va fi locatarul a trei dintre etajele clădirii, inclusiv al ultimului etaj. Tot din segmentul asigurărilor și Colonnade Insurance va fi printre chiriași.

De asemenea, clădirea va fi ocupată și de companii din industria imobiliară, precum Forty Management și Cushman & Wakefield Echinox.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii