Cautare
, Staff

Energie |
|

Țiriac Energy inaugurează primele 4 stații în franciză, după investiții totale de 200.000 de euro

Compania Țiriac Energy, divizia de energie a Grupului Țiriac, inaugurează oficial, săptămâna aceasta, primele patru stații în franciză din rețeaua la care își propune să atragă 50 de parteneri.  
Tiriac Energy Sincro Simleu-Silvaniei

Lanțul de benzinării va funcționa sub numele Țiriac Energy – Sincro, iar cele patru stații finalizate sunt poziționate în Botoșani (Calea Națională), Zalău (Simion Bărnuțiu), Șimleu-Silvaniei (Partizanilor, foto) și în comuna Dorobanțu (județul Constanța).

În fiecare dintre cele patru stații, investiția în branding s-a ridicat la valoarea de 50.000 de euro, Țiriac Energy impunând un set de standarde de calitate, conduită și cu privire la aspectul vizual al punctelor de alimentare.

„În România există căteva sute de stații fără brand, care deși sunt bine amplasate nu au vizibilitatea și forța necesare pentru a ieși în evidență în raport cu lanțurile deja recunoscute. Rețeaua în franciză Țiriac Energy Sincro este soluția la această problemă. Vizăm stațiile poziționate atât în zone urbane, cât și pe drumurile naționale, pentru a crea o rețea puternică, 100% antreprenorială, care să livreze clienților calitate în acord cu numele pe care îl poartă”, a declarat Remus Hîrceagă, director general al Țiriac Energy.

Adițional rețelei de benzinării în franciză Țiriac Energy – Sincro, compania are în plan poziționarea, în zonele urbane și în cele de tranzit, a 150 de stații de carburant fără personal, self-service, care mizează pe rapiditate și pe nevoia clienților de a alimenta ușor și în proximitate. Acestea vor opera sub titulatura Țiriac Energy – Prompt.

Țiriac Energy comercializează produse petroliere, printr-o echipă de vânzări dedicate și prin portalul propriu www.tiriacenergy.ro, primul de acest tip din România. În anul 2015, Tiriac Energy a luat decizia strategică de a demara înființarea unei noi linii de business, prin dezvoltarea unui lanț de benzinării, atât asistate, cât și neasistate în timpul alimentării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii