Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Auto |
|

Țiriac Auto va livra 200 de autoturisme Ford către Klass Wagen pentru 4,8 milioane de euro

În cadrul primei etape, Țiriac Auto va livra către Klass Wagen Rent-a-Car, o flotă de 100 de autovehicule Ford Puma, primul automobil hybrid produs în România, la fabrica Ford din Craiova.
ford puma

Momentul a fost marcat simbolic, la sediul din Otopeni al Klass Wagen Rent-a-Car, printr-un eveniment restrâns la care au participat reprezentanții companiilor din acest parteneriat. Modelul Ford Puma, primul automobil hybrid produs în România, corespunde pe deplin criteriilor companiei de închirieri auto datorită consumului optimizat, emisiilor reduse și experienței la volan.

„Suntem mândri că vom oferi spre închiriere clienților noștri aceste mașini și în special modelul Ford Puma, care este produs exclusiv în Fabrica Ford de la Craiova și care se bucură de un real succes la nivel European încă de la lansare. Prin această tranzacție continuăm parteneriatul început acum mulți ani, împreună cu Țiriac Auto și Ford România”, a declarat Norbert Sabou, Commercial Director Klass Wagen Rent-A-Car, în cadrul evenimentului.

Colaborarea de peste 6 ani dintre cele două companii i-a „transformat în parteneri de cursă lungă”, consideră Marius Marian, CEO Țiriac Auto.

„Colaborăm de mai bine de 6 ani, iar în această perioadă parcul lor auto a crescut constant, cu sute de autovehicule Ford livrate de Țiriac Auto. Pot spune că experiența acestor ani ne-a transformat în parteneri de cursă lungă, în care încrederea, seriozitatea și performanța fac casă bună împreună!”, a declarat acesta.

Livrarea celor 100 de autovehicule Ford Puma este doar prima etapă din parteneriatul prin care Klass Wagen a perfectat achiziția unei flote de peste 200 de autoturisme Ford (modelele Puma, Focus și Fiesta), tranzacție a cărei valoare totală depășește 4.809.000 EUR, pentru anul 2021. Întreaga flotă de peste 200 de de unități vor fi livrate pe parcursul următoarelor 6 luni.

„Alegerea Klass Wagen pentru Ford Puma confirmă atât apetența clienților pentru acest model, cât și versatilitatea și eficiența în exploatare, atribute foarte importante pentru companii, în special pentru cele al căror principal obiect de activitate îl reprezintă închirierea de autovehicule”, a spus Cristian Prichea, Director General Ford Romania – Compania Națională de Vânzări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii