FacebookTwitterLinkedIn

Țiriac Auto a anunțat demararea unui parteneriat de mobilitate cu Federația Română de Handbal în cadrul unui eveniment organizat în showroom-ul Ford Țiriac Auto din Băneasa. Parteneriatul se va desfășura pe parcursul anului 2021, însă se bucură de sustinerea ambelor părți în perspectiva extinderii acestuia

De asemenea, noul sponsor oferă opt autoturisme reprezentanților federației implicați  în organizarea competițiilor naționale și internaționale de handbal. Flota va fi compusă din 6 automobile hybrid Ford Puma – în varianta de echipare Titanium, cu motorizare 1.0l EcoBoost Hybrid (mHEV) 125 CP – plus două unități Ford Mondeo Titanium 2,0l 190 CP.

La eveniment au  participat Cristina Vărzaru, secretar general FRH, Adrian Vasile, noul selecționer al Naționalei feminine de handbal, alături de Iulian Stamate – team manager al echipei naționale masculine și Viorel Fotache – jucător de bază în Naționala României.

Țiriac Auto este un susținător de tradiție al sportului din România, astfel încât pornim acum la un nou drum cu deschidere și entuziasm. Suntem mândri că avem posibilitatea de a sprijini handbalul – un sport cu un trecut senzațional, un simbol al performanței sportive românești. Dorim mult succes echipei naționale și Federației în a-și demonstra valoarea în toate competițiile, cu rezultate pe măsura efortului imens pe care îl depun, iar noi ne alăturăm galeriei de fani înflăcărați” a declarat Marius Marian, CEO Țiriac Auto.

La rândul său, Cristian Prichea, director general al Ford România – Compania Națională de Vânzări, a adăugat: „Suntem onorați să fim partenerii FRH. Handbalul românesc a făcut și face performanță la nivel internațional – un lucru foarte important pe care îl avem în comun. Ford investește în inovație tehnologică, pentru a le oferi clienților noștri cea mai bună experiență la volan, într-un vehicul conectat, de încredere. Sperăm că acesta este doar începutul unui parteneriat de lungă durată pentru performanța care inspiră.”

 Alexandru Dedu, președintele FRH, a declarat în cadrul evenimentului: „Acest parteneriat vine într-un moment oportun pentru noi, ținând cont că în această perioadă handbalul poate fi organizat doar în sistem de turnee, iar reprezentanții federației trebuie să fie prezenți peste tot în teritoriu. Faptul că suntem mobili și putem ajunge cu ușurință în mai multe puncte din țară ne ajută să păstrăm o legătură strânsă inclusiv cu cele 8 centre naționale olimpice și de excelență pentru pregătirea juniorilor. În acest context dificil pentru toți, Țiriac Auto și Ford aduc un plus de siguranță celor implicați în organizarea competițiilor. Este important să subliniem că multe din mașinile de care va beneficia federația sunt produse în România, eu personal iubesc această țară și știu că doar folosind produse realizate în România putem să creștem.”