Cautare




, Contributor

Rețete |
|

Tiramisu cu căpșune

Yummi, yumm! Căpșune în combinație cu mascarpone, un adevărat deliciu. Dacă nu avem mascarpone folosim o cremă de brânză foarte grasă.
shutterstock_1356455225

Ingrediente
500 g căpșune

4 ouă
100 g zahăr

500 g mascarpone

zeamă de compot de caise

18 pişcoturi

Mod de preparare

Speli căpşunele, le rupi codiţele şi le usuci cu prosoape de hârtie. Mixezi gălbenuşurile cu zahărul până când amestecul devine cremos, apoi adaugi mascarpone și omogenizezi. La final încorporezi uşor albuşurile bătute spumă tare.

Rupi pişcoturile în două, le însiropezi în zeama de compot şi aşezi un strat pe fundul a 6 cupe. Pui peste ele un strat de căpşune tăiate în două, apoi un strat de cremă. Continui aşa până termini toate ingredientele. Deasupra trebuie să ai cremă și 2-3 bucăţi de căpșune pentru decor. Pui paharele la frigider pentru cel puţin 4 ore înainte să serveşti desertul. Poţi folosi în loc de pișcoturi biscuiţi măcinaţi.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii