Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Tinmar Energy păstrează cele mai mici prețuri la gaze naturale după liberalizarea pieței

Odată cu liberalizarea pieței de gaze naturale, începând cu 1 iulie, Tinmar Energy își păstrează prețurile competitive din piață și suita de beneficii speciale pentru consumatori.
 aboneaza-te
Carla15205

Liberalizarea pieței de gaze naturale oferă șansa consumatorilor casnici să opteze pentru cele mai bune pachete de servicii în funcție de tipul de consum și necesitățile locuinței.

„Printre beneficiile pachetelor de gaze naturale Tinmar Energy se numără asigurarea relației cu operatorul de distribuție și transport, consultanță de specialitate, acces la aplicația mobilă myTIN, unde consumatorii pot fi la zi cu legislația în vigoare și cele mai noi oferte, pe lângă plata și trimiterea indexului online, intervenții de urgență în caz de avarii la instalația de gaze naturale, discounturi la orice lucrare de reparație în locuință la partenerii Tinmar Energy, cât și prețuri preferențiale pentru verificarea centralei termice și acordarea vizei ISCIR” declară Carla Parnică, Marketing & Corporate Communication Manager.

Cu o experiență de peste 19 ani în energie, Tinmar Energy este producător de energie regenerabilă prin investiții în parcurile fotovoltaice. În prezent compania deține în România 6+ parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producție de 60 MWp. De mai bine de trei ani, compania furnizează energie electrică și gaze naturale, alături de alte servicii integrate – și pe segmentul de piață destinat consumatorilor rezidențiali.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii