Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Tinmar Energy a semnat un parteneriat cu ZebraPay pentru plata facturilor

Tinmar Energy, cel mai mare furnizor privat de energie electrică din România, a semnat un parteneriat cu ZebraPay, operatorul rețelei de terminale de plată de tip self-service, cu același nume.
IMG_5454 copy

Astfel, clienții Tinmar Energy îşi vor putea plăti facturile de energie electrică prin terminalele ZebraPay din toată țara.

Pentru a face o plată printr-un terminal ZebraPay, clientul Tinmar Energy va parcurge patru pași: selectarea serviciului, selectarea furnizorului, scanarea codului de bare de pe factură sau introducerea codului de client și introducerea sumei de plată. Tranzacția va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe pe care vor fi tipărite toate detaliile plății.

Ne face plăcere să anunțăm parteneriatul cu ZebraPay prin care ne dorim să oferim clienților noștri o manieră rapidă și sigură în efectuarea plății facturilor de energie electrică și de gaze naturale. Dorim să ne diferențiem în piața furnizării energiei electrice prin introducerea unor servicii conexe pachetelor de energie oferite consumatorilor rezidențiali. Aceste servicii conexe aduc consumatorilor rezidențiali atât confort, cât și o serie de beneficii care se traduc pentru client într-o experiență superioară în utilizarea serviciilor de energie electrică și gaze naturale, toate sub promisiunea asumată și onestă a sloganului «Ai toată energia noastră»”, a declarat Carla Parnică (foto), PR Manager al Tinmar Energy.

Accesul clienților Tinmar Energy la serviciul ZebraPay nu presupune plata niciunui comision și nu este condiționat de efectuarea de cumpărături în magazinul în care se află terminalul de plată.

Serviciul de plată a facturilor Tinmar Energy vine în completarea unei palete largi de servicii disponibile la terminalele din rețeaua noastră, cum ar fi: reîncărcarea cartelelor prepaid, achiziționarea de bilete de tren sau bilete la evenimente, plăţi online, monedă virtuală, plata rovinietei și a facturilor. Astfel, oferim clienților noștri un real one-stop-shop, rapid, sigur și disponibil 24 din 24 de ore”, a declarat Adrian Badea, CEO al ZebraPay.

Liber la energie. Și la profit

Energie la puterea miliard

Parteneriat între PayPoint România și Tinmar Energy

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii